Thursday, July 01, 2010

▌THE LUCKY STAR ♥ ▌

Salam satu julai..^^,..moga hari ini lebih baik dari semalam yah..
Owh,,sungguh gembira hari ini..owh yeah~~owh yeah~~joget sikit..miahahaha
I've found the lucky star!...weee~~~Ta sangka di 1 julai baru dapat lucky star..
The lucky star is my 100th follower...weheee~~~tepuk amai-amai belalang kupu-kupu..tepuk ramai-ramai untuk the followers..hehehe..walaupun agak sangat-sangat baru dalam dunia blogging ini,,tapi ada juga yang sudi follow,,owh,,meleleh-leleh lagi air mata ini..miaahaha..terharu lagi...oawhh,,sungguh touching,,,mihihi
Btw,nasib bek lucky star itu ada tinggalkan jejak di shoutbox sa..weee~~so dapat jejaki dya..dan setelah berhempas pulas baca soma entry-entry lucky star,,hehhee,,baru tahu serba sedikit tentang lucky star...Seorang blogger baru dari Sibu Sarawak dan sedang sambung study di UMP..sila jenguk blog dya yaaaa...
aku adalah aku
..
blog dya comel dan unik gitu..hehehe


mari kita lihat sapa the lucky star itu...
tadaaaaa....*wink*..^^,...
Diperkenalkan Encik Iskandarwahseh ada muka artis ngak?(encik lucky star sa pinjam ur pic..sorry dowie stawberry)

Oleh sebab hari neyh 1 July,,lucky star follower ke 100th dan sa bersenang-lenang duk rumah sebab belum balik kolej,,so sa senang banget untuk sediakan award for followers dan lucky star. Btw,,sudah lama terfikirkan hadiah untuk orang yg ke 100..So,,sa akan simpan banner blog lucky star yang sa akan buat sendiri di side bar sa selama 2 bulan la gitu..hehehe..boleh jugak tolong promote sikit blog lucky star kan..weeheee~~~tapi amek masa sikit ya encik lucky star..ngehehe..
dan untuk soma follower sa juga,,sa takkan lupakan kamu wahai si comel molek semua..kalau korang teda,,takkan sampai angka 100 kan..hehehe..
tadaaaaAward untuk semua follower saya...Jangan lupa amek ya bila dah baca n3 ney dan nanti sa akan jerit kuat-kuat di kotak jerit kamu juga...mana tau kamu segan kan nak amek..hihihi..^^,
btw,,thnks so much...^_^

p/s: Oleh sebab ta boleh right click..sila click award tu ya..hehe^^, kalau ta click award tuh ta dapat amek tau..n award neyh teda soalan nak jawab-jawab..just take it ya..ikhlas ni..hehehe..dan sorry jugak kalau sa ta sound kat jerit box sebab ta dapat jejak kamu di goggle fren connect..so pls amek jak ya..ta ya segan..hehe^^,

14 comments:

ayuni.eleena.M.T.azar. said...

thanx 4 d award k dear..

~amalina~ said...

sa ambik award ni ya!;p

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

ok dokie..^______^weee~~~

light 0F happiness said...

thanks award.. :)
i'll grab this award

PUPUT said...

wahhhhhhhh...!!!!!award yg comel giler...nnt puput amik tau...maceh sgt2 ek...^_^

aku gadis biasa said...

tq!

:D

wanie said...

leh amek ke.. malu2..hahaha

Fay Nana (Cik Fana) said...

wuwuwuw~ award! tahniah dah dapat 100 followers. :D

Nurul chumel said...

thanx for this award..

Aku Adalah Aku said...

Yeaa...im the 100th follower...tq 4 d award.. :)

Purpleroses said...

Ty²..PR amik..;)

wunny said...

cm ne mahu ltk award dlm blog??
help me :))

Nabilah said...

thnx 4 the award dear :))

Rifqah said...

Thanks for the awrd k? You're the best!

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon