Thursday, July 22, 2010

PAGI HENING DI TMN METROPOLITAN♥

Ini kesinambungan entri sebelum ni.ngeee~~singgah di taman metropolitan sebelum balik tido..bak kata cyma..nak berjongging dulu pagi2..hahaa..untunglaaa...btw,saya suka tempat neyh..sangat tenang..ta jauh dari kolej saya..7 minit sampai laa..kalau buat sesi luahan jiwa di sini mesti besh..hilang soma stress...kalau petang2 ramai orang main layang-layang di sini... banyak tasik dan sangat hijau mata memandang..saya suka..^^,
cari saya!!..sapa dapat cari..saya bg choki-choki..wee~~
jha-jhannn..itu saya...si bawang putih..miahaha..buat pembenci diriku..jangan panas pula..hahaa.saya suka nama kamu bagi tuh,.,miahahaa

Btw..di kesempatan ni,,na tujukan ucapan khas buat seseorang..hanya kamu.bukan sesapa tapi kamu.bukan orang lain,tapi kamu.bukan dya,,tapi kamu,,bukan orang lain yang saya kenal,,tapi kamu,,bukan orang yang baru sehari dua saya kenal tapi kamu yang hampir setahun saya kenal..bukan diorang,,tapi kamu.bukan kawan saya yang lain,tapi kamu yang lebih istimewa..kamu tahu siapa kamu,,lebih dari orang lain tahu...dear kamu,,saya minta maaf tau. saya minta maaf buat kamu terasa. saya minta maaf sebab soma tuh..saya ta maksudkan kamu, jangan terasa. jangan merajok dengan saya. btw,,thanks sebab pujuk saya walaupun kamu ta buat salah apa-apa pown..kesian kamu kena pujuk saya pula..tapi saya suka..hahaahaa..saya rasa cool dengan ice-cream kesukaan saya..kamu makan juga walaupun ta suka perisa tuh kan..hahaha..kelakar laaa...dan thanks juga bagi coklat tuh..weee~~..wink2 :) 


8 comments:

sizukaDeboss said...

wah.jogging ke tak?:P

sis shuhada said...

so green! go green!

nuraitul said...

hijau nye..cntik nye..taman tue..
pink nye..kemasnye..blog nie..
cute nye..cantiknye..owner blog nie..

>.<

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

sis sizuka: hahaha..menda jongging..pakai jeans lagi..hahaa

si shuhada.:hijua kan..sedap mata memandang..hehe

nuraitul:..wahseh...tq2...kamu pun sama..^^,

mia said...

nnt nk dtg sini...pp:))

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

jom2...besh kat sini tau mia..^^,

Syahrul Iman said...

waah..besarnya tasik..kalau memancing kat situ boleh x? ^_^

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

yupe..boleh je kowt..ada je pakcik yg mmncing kat situ..haha..x tau la itu pekerja tau org awam..hehe

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon