Sunday, July 11, 2010

SAYA PERASAN LEBIH MEYH??♥

Hyep,,hyep...sekarang tengah duk di ruang tamu rumah pink kami..saya duk sowang di ruang tamu..malam neyh cuma berempat di rumah..yang lima lagi balik umah..weekends kan..kalau sabah tuh dekat,,setiap hari saya pulang rumah...ngahaha..tunggu saya kawen putera raja baru dapat pulang balik ke sabah dr kl neyh..ahahaa...boleh guna jet dya..ngehehe. Saya ta boleh tido lagi...jam kat lappy tunjuk 2.44am..eyh...kat Tv 1 german vs uruguay laaa..hahaa...kesian..tgk Tv 1 jak..eyh!..terang apa Tv1..sekurang-kurangnya dalam hostel ada juga tV..kamu ada??hahaaha..

 Sempat lagi snap pic subuh-subuh neyh...hehe..gambar di hitam putih kan sebab muka busuk..ahaha

Sejuk deyh di luar..sedap dowang soma tido,,nak kejutkan cik wanie tengok bola,,tapi ta sampai hati,,tengok dya sedap jak tido,,hehee,,nnt esok mesti dya merajok bab ta kejutkan dya...heee~~
saya ta boleh tido sebab sudah overdose tido..lagipun,,esok rasanya tinggal sorang lagi di rumah..malas na kuar..ok..sangat panas di luar itu..neyh bukan kat korea..tapi kat kl yang memancar mancar mataharinya..adohhh...so,,esok la baru claim tido..dowang keluar saya tido,,ngehehee

ok goalll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(iklan sekejap)..horayyy..owh yeah~~owh yeah...goal sudah,,,muahahaaaa....thomas Muller!..weeee~~go german go..go german go...owh..eyh mana Lahm!napa saya ta nampak neyh!...atau tv neyh kecik banget..ngeee~~

ok sambung cerita,,,tadi petang mood tidak berapa baik,,,hampir gilaa,,dan jiwa kacau...tunggu cik wanie sampai kul 9 malam,,baru pegi kuar makan,,nasib baik cik wanie sayang saya,.kalau tidak mesti dya ta balik dan bermalam kat umah mak cik sedara dya...wuahahahaa...tolong buat jambatan gantung ke sabah boleh?..ngeee. dan ada orang tuh kan datang dari jauh na makan sekali dengan saya...hahaa...iya la tuh..saya masih merajok lagi neyh!..dya belum pun lukiskan saya bintang-bintang..heee..seperti biasa,,kalau datang gerai tuh abang tuh dah tau saya makan apa..kat kolej neyh berderet-deret gerai makan,,tapi saya selalu makan di 3 gerai jak..kalau saya datang mesti dowang dah tau..ta payah order..muka nasi pattaya betul la...kalau bukan pattaya,,nasi goreng cina..bayangkanlah,,,selama 2 sem,,dua tu jak yang saya makan,,,bukan memilih,,tapi itu jak yang saya boleh makan,,dalam erti kata lain,,itu jak yang saya pandai makan..tett~~kesian..teringin mo makan udang,,sotong segala,,tapi nanti pegi kelas muka terlebih tembam merah2..sedih2...
*iklan sekejap...cik wanie tetiba bangun laaa...hahaaa^o^..dya dah jerit2 neyh nengok German*

tadi abang gerai tuh buat sesuatu yang sweet la pulak..ahahaa..terharuuuu saya...iya terharu neyh
Nasi Goreng pattaya saya bentuk Love...weeee~~..selama neyh,,teda pulak begitu..pastuh bila tengok orang ain punya nasi goreng pattaya bulat jak pown...napa saya punya special arr??
atau saya yang telebih persaan..tapi betul laaa...budak tuh punya nasi goreng pattaya bulat pulak...aish....buat benda sweet-Sweet la pula abang-abang tuh...hahahaa..

betul kan bentuk love,,,sos pun bentuk love..naaa..saya ta perasan la..orang lain punya biasa jak..ngahahaaa



14 comments:

shark said...

perasan xper
janji cute:)

Fay Nana (Cik Fana) said...

nasi pattaya bentuk love? *wink wink*

miwwa J said...

waaa xpernah miwa tgk. haha abg tu suke awk kott. hhee

heart~ said...

wah kretif...hehehehe

bkn senang tu nk buat bentuk luv =P

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

shark: haaaa..cute ka...ngehe

cik fay: *wink2*

miwa: aish..takkan lah abg tuh suka...mihihikk..special kowt...

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

heart: ya betul..tu tekejut bila dapat semalam..ta sampai hati na makan...hehee

Ichako said...

ahaa comel. siap ada arrow bagai kat tengah love tu. hehe

Anonymous said...

ngehehe...abg gerai punya air tangan kan..hahaaa

dLa said...

adehh.
wat lapa je bce entry nie.
hehehe

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

nnt sybuatkan sis nasi pttaya yg lg special dr neyh ok..hehee

Amni said...

Sedapnyer... wahhh...

Rina (◕‿◕)✿ said...

wahh. sweeetnye abang tu hehe

jangan die ltak ubat guna guna habislaa kelly jatuh cinta ngan abang gerai tu hihi :D

♥cutebabygirl♥ said...

wah.
untung la kamu.
abg tu x bg diskaun ke?
hahaha

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

amni: sedap kan..nnt saya belanja kamu yah..haaa

sis rina: aish..jauhkan bala..takkanlah dya letak sesuatu dlm tuh..hahaa

baby: untung kan..eyh..mana la ada diskaun...dah muraj pun nasi pattaya tuh..ngehee

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon