Thursday, July 29, 2010

KANAK-KANAK RIANG♥

Selamat berbahagia dunia,,hehe,,Tahu tidak,,sejak semalam,,iaitu hari rabu,,dan hari ini...kelas saya asyik cancel jak. ada kelas pown,,ta sampai 2 jam,,tadi pown saya ada 1 kelas jak...aish..membazir jak pakai baju kurung..memberatkan penimbang dobi jak...heee..ta suka la kalau ta ada kelas neyh..(uek!..padahal,,saya la orang pertama tepuk tangan sekuat hati kalau kelas ta ada..maiahaha)...

 Semalam kan,,ada orang kata saya asyik senyum melebarrrr jak,,senyum-ketawa-senyum-ketawa,,mihihi...aish..itu kan hobi saya..ish takkannnlaahh saya menangis pula kan,,sampai dya kata saya terlebih bahagia sebab sudah ada orang lain...ngeee~~untung laaa,,semalam banyak habiskan masa dengan Molly si budak comel..ngeee..comel laa sangat kan. sampai dya ada tanya..
"ta borink ke duduk dengan saya?"...awww~~rasa macam mo gigit-gigit jak budak busyuk tuh...asal suka sangat tanya soalan tidak munasabah tuh..ngeee~~takkanlah borink pula.
Btw, terima kasih untuk semalam budak busyuk!" 
saya dapat ice-cream lagi..weee~~suka-suka..^0^

oawhhh yaaaa....kat kolej ada pak cik buat booth kecil-kecilan, buat button badge..wee~~teringat zaman sekolah dulu.....suka bertanding sapa punya badge paling banyak kan..paling comel segala..ahaha..macam2 jak..btw,,semalam saya ada design tuk badge button kami..tuk kami tiga..weee~~
aish..vandalisme betul laa!conteng meja di kelas lagi...ta baek!..
Dan ini hasilnyaa...ta sama pown..sebab pak cik tuh kata sangat complicated laa..ta muat...so dya tukar design sikit..tapi masih kekalkan kecomelannya design saya..muahaha...cute kan...~~weeee
Aww~~sungguh comel..macam gula-gula...so sweet...hehe..esok boleh pakai gantung d kad matrix....weee~~
okayh larhh...gtg..take care soma..weee~~~have a sweet2 day..^^

15 comments:

sizukaDeboss said...

comelnye badges tuh!

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

weeee..comel kan sis....suka2...^^,

Pinky Pixie said...

sugguh comel la. jeles nya.. hehe

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

saya atau button tuh...ahhaa...ngehehe...comel kan.yang penting pink kan..hihi

aidalicious said...

sooooo cute!aida nak jugak button tuh.huhu

mia said...

buatkan sye!..

nuraitul said...

sgt come la badge tue..ade lg ek servis wat badge tue..ingat takde da..

Rina (◕‿◕)✿ said...

comelll!! nak jugak hehe

apple said...

comel.you sgt comel:)

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@nuraitul...: yupe ada lagi..teringat zaman2 sekolah dulu...wee~~~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@sis rina:..weee..nak ka?..nnt saya buatkan untuk sis ya..hehehe

@apple:..oawh..makasih..kamu pun apa kurannya..^^,

Tomato Gurl's Life said...

cumilnye ur badges...
nak 1..huhu...

KN28 said...

sungguh chomel badge 2.
kamu ++++ chomel! (:

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@tomata:...hehe..comel kannnn...wee~~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@KN28:....yaaa..sungguhhhh......^-^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon