Thursday, July 22, 2010

i-CITY DAN HUJAN CINTA ♥

Salam and a very good day to everyone dan budak2 comel...^^,

weee~~seperti yang di ura-ura kan,,minggu lalu saya habiskan hujung minggu dengan cintahatikengkawan..ahakz,,somanya geng budak Laa-laa...hanya separuh dari Laa-laa yang ikut,,so kamiorang naik dua kereta jak. Sebelum meroyan di i-city,,singgah dulu destinasi paling best untuk dinner,,tentunya yang paling dekat dengan kolej laa..hehe..Neili Cafe kat Sentul...bagi yang ta pernah jejak Neili Cafe neyh,,mesti buat pandangan serong,,hahaa,,al-maklumlah,,dari luar nampak macam gerai mamak tepi jalan..sekali masuk,,haaa,,,melopong mulut..nnt singgah ar sini...hihi..^^,

baiklah,,tanak laa cite berpuitis-puitis lagi..biarkan gambar-gambar saja berbicara.
ok,,dah sampai pown...
hahaa..untunglaaa...sila lihat cermin kereta,,,ok,,sila ketawa..sebab kami sampai jak terus hujan...untunglaaaa..hujan cinta di i-city!..Tapi oleh sebab masih hujan renyai-renyai,,kami redah jak,,,15 minit kemudian baru hujan lebat...heee~~sempat la jugak snap muka cekodak tengah malam..

balik..hujan lebatttt......~_~!

5 comments:

dLa said...

wahh best. teringin nk g sne!

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hehhee..nnt pegi la ya sis..dengan bf sis..hahaa..^^,

Selipar Putus said...

huhu.. slipar pOn da pegi sane..hik3~ muke kelly cam suki OIAM.. siyes Oh..

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hehe,,,best kan..tapi saya agak sedikit malang sebab hujan kuat,,,,eyh...ya ka sama..Suki eyh...hahaa...*blushing*...tq2,,ngehe

waiem said...

Hai adek manes Princess Kelly Eun, nak tanya :

1) Kena bayar tak nak masuk i-city?
2) Dia tutup pukul brape ya?

Tima kasih in advance :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon