Friday, July 02, 2010

SENIOR YANG KEJAM!!♥

Dalam bilik hostel ada dua orang budak junior masuk..so lengkaplah bilik sa dan kak Iqa..sebelum neyh dua sem kami duk dua orang jak dalam bilik..ta sangka sem 3 neyh ada budak baru masuk.junior tuh..freshie tuh! muahahaa...

"Hei,,sapa nama haa? asal mana?"
"hai akak, sy tinggal area sini jugak"
"Asal masuk bilik kami, teda bilik lain ka ko nak menginap haa?"
"warden dah bagi bilik neyh kak, tak tau pula boleh tukar"
"ngko ta tanya memang la ngko ta tau kan"
"bilik neyh ada peraturan tau!..oleh sebab ngko duk atas,,akak duk katil bawah,,ngko jangan goyang-goyang banyak tau,,,faham tak?"
"faham akak"
"lagi satu,,ngko dan ngko..kamu dua!..kamu jak budak junior dalam rumah neyh sekarang,,so kamu dua kena sapu rumah bergilir-gilir setiap minggu!..ada faham?"
"faham akak"
"Lagi satu,,jangan suka-suka sentuh barang orang faham!"
"faham akak"
"kalau akak suruh apa-apa,,kamu dua kena ikut faham!"
"faham akak"
"Kena hormat akak-akak senior faham!"
"faham akak"
"asal ko jawab tuh jak..teda perkataan lain ka ko nak guna"
"sorry akak,,"
"Paling penting jangan menggedik di rumah neyh tau!,,menggedik kat luar itu suka ngko,,faham tak?"
"faham akak"
"pegi main jauh-jauh!"
"baik akak"

Muahahahaha...sedap jak sa buli anak orang kan?...
baru tau sapa kelly? padan muka...
buat expression muka sikit...


tettttt~~~~~~~
sila jangan buat pandangan menggoda hina lagi ya...miahahaha
the truth is..
sa belum pun masuk hostel lagi...ngee~~..ta tau lagi pun sapa budak-budak junior tuh...dialog atas itu hanya bayangan gurauan...takkanlah sa sekejam itu kan..bak kata orang,,buat baik di balas baik....so,,teda masa sa nak jadi kejam di hostel..ngehehe~~..selama 2 sem duk hostel..kami 3 orang jak budak junior....dan senior-senior soma layan kami sama rata...layan kami baik punyaaaa...senior-senior sayang kami tau...mihihi..
Lagipun sebelum cuti hari tu sa ada cakap kat akak-akak senior

sy : "akak,,nanti kalau budak junior masuk,, rasa na buli dowang laa..heheeh..boleh meyh?"
Kak Iqa: "Kelly na buli orang? muka kelly neyh?..muahaha..ta payah la kelly,,junior tuh lebih besar dari kelly!"

Laaaa..baru berangan-angan tau!


so,,kalau budak-budak junior masuk nanti,,sa pun akan layan dowang baik-baik...bila lagi nak jadi senior kan..miahahahaa...nak jadi senior yang baik laaa..dan harap-harap budak junior yang ada di hostel sekarang neyh baik-baik belaka..kalau perangai macam lady boss...aigooo..tuh nak kena tuh..mihihihihiihi...
tapi tadi dengar khabar,,bilik sa jak yang ada junior masuk..sebab selama dua sem neyh..sa dan sorang akak senior jak duk bilik....so ada dua katil kosong tuh budak junior dah amek...
mesti budak junior yang ada kat hostel sekarang tengah baring-baring kat katil sa di bawah..miahaha..cepat-cepat kemas barang ya wahai adik baru..nnt akak da masuk malam ahad nnti!...ngeeee

Ta sabar tengok muka budak junior..^_^v

8 comments:

mia said...

perasaan nak jadi jahat la tue..:pp

Th said...

hahaha..imaginasi tggi ko yer..yer yer aje..:)))

anahraf said...

jdi snr besh!..ha! ha! ha!...lalu ja ngan jnr..

'eh2..bgi lalu dlu snr tu'...wahh..trsa sgt dah tua..huk3..

^___^v

wanie. said...

hahahaha.. kelly2..
kelakar laa..
suh junior tu angkat sluar diorang..
suke2 ati je letak kat kat kak kelly nye tmpt..hahahahaha.. ;p

huhu....

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

miahaha....mesti besh kan jadi senior..ta sabar...
Wanie: ya ka? dowang letak sluar atas katil aq ek? busuk ar tuh!..eee..nnt dowang..miahahaha

fArAh nAbiLA said...

hehe.. xkn la smpai cm2 dik

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

ngehehe..sedang berimaginasi kalau dah jadi senior next week..hihi^0^

♥cutebabygirl♥ said...

hahaha
nakal ye~
buli adik2~ =p

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon