Wednesday, June 30, 2010

TA CUTE LAA,,MANIS TU ADA,,,^^,♥

Salam dunia^^,..
Akhirnya sampai di bumi tanah Melayu..sangat letih dan banyak story morry di sepanjang perjalanan,,tapi serius penat banget..eleh..penat pun sempat jugak berblogging dan berjogging di belog2 orang..heee~~itu satu kemestian. Btw,,penat sa rasa terganti pula bab dapat award lagi..tadi pagi sebelum naik flight gi kl,,sempat buat entry sal award..ada kat bawah ney!..ngehehe..scroll sikit..bawah lagi..haaa..tu lah..nice kan?..Sampai sini,,buka belog dapat lagi..aiseh...terharuuuu..serius terharuuu lagi..wuuaaa..meleleh-lelah air mata neyh..ngehehe..

thanks a lot diucapkan buat sis puteri dan cik myra..comel banget award tuh..yang penting pink lagi..weee~~so sweet..^^,..dan semestinya pemberi award neyh pun suka pink tau!..jangan lupa jenguk blog dowang ya..serius best..hehehe^^,
apaaaaa??? cute blogger?? cute meyh??comel meyh??ngiahahaa...ta cute laaa..ehee..manis tu ada....*wink2*..btw,,makaseh ya..mesti orang yang buat award neyh comel kan..^^,cute blogger meyh?..ngeee~~

Apa nama blog dan kenapa letak tuh?
Nama blog "Polaris Memoirs"...Polaris tuh bukan binatang ya..tapi nama bintang..sila rujuk di buku astronomy,,hehehe..Polaris tuh sempena nama bintang kesukaan sa..pastu letak memoirs bab kalau letak 'diary'..common sangat kan..tetiba masa buat blog terpandang DVD sa di rak buku,,,,,"Memoirs of Geisha"..ngeee~~..terus arr letak 'Polaris Memoirs'
Jelaskan bagaimana anda dapat idea letak nama url blog anda?
http://kellypolaris1209.blogspot.com
dulu penah buat blog guna myspace...url MS pun guna nama kellypolaris..so letak arr url yang sebijik..hehehe..kelly kan nama sa, polaris seperti yang sa dah terangkan sampai habis air liur tuh..ngeee~~1209 sempoena hari keputrian sa..miahaha..12 september tau!..jangan lupaa..ngee~

Bila blog anda mula beroperasi
march 2010,,tapi bergiat produktif sejak May 2010..sa baru lagi dalam dunia blog ini..sila beri tunjuk ajar ya senior-senior..salam perkenalan..mihihihikk..^___^v

Siapa follower pertama anda
Cik Yaya
Ucapan kepada pemberi award
makaseh ya,,ingat juga kamu ke atas diriku ini..miahahaa..thnks sis put3,,thanks myra..

Tagged di kotak menjerit...^^,
sleep tight..mimpi gula-gula kapas!..Zzzz~__~v

3 comments:

Anonymous said...

sweet dream beautiful nightmare....haha:)

shaa bonitaa said...

kiutnye! =)

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

apa yang cute?aeard tuh ka saya?..miahahaha

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon