Thursday, July 22, 2010

I GIVE MY FIRST L♥VE TO YOU

"saya tahu kita akan berpisah juga satu hari nanti,,,tapi jangan jauhkan diri dari saya sebelum semuanya betul-betul terjadi,,,jangan lupakan semua kenangan lalu,,jangan biarkan saya sorang dan lalui semuanya sendiri...jangan minta perpisahan sebab saya benci perpisahan..saya tahu kamu sakit,,tapi kita boleh hadapi semuanya kan..jangan putus asa!.."

awww~~agak jiwang di situ ya...mihihi..tapi itu ikhlas dari hati yang putih lagi murni ini...betul neyh..ta tipu...ngehee..hari neyh saya ada 2 kelas jak. 
 setelah isnin hingga rabu full jak dari jam 9-6pm..khamis dan jumaat tersangatlah free..muahaha..lepas tuh boleh laa menggila sebab terlalu sunyi dan kebosanan tahap dewa...jadi hari neyh aktiviti saya..layan cite..cite apa...cite laaa...
jhan-jan ^__^
"I give my first love to you"
Yaa..i give my first love to you..just for u..^^,
hari tuh baca..hari neyh tengok pula..ngehehe,,,baik punya..
..owh ya..hari neyh bersamaan 22 July,,b'day my bestie.my lovely and the cutset fren i eva had..mihihi..miss Cynthia George..
Happy Sweet 19 besfren...God Bless U..Mesti sedih kan sebab first time sambut b'day di perantauan..sama la macam saya rasa dulu...hihi..tapae..len kali kita sambut sama ya qing ai..Love u so much!..take care.

hmmm..ok laa,,mo rehat2 dan layan cerita..lapar neyh..belum makan,,na tunggu dowang buka puasa baru makan..hehe..Have a sweet2 day somanya...Take Care..bagi yang moody-moody..janganlah moody-moody kay..nanti saya nyanyikan lagu 3 beruang untuk kamu supaya kamu ta moody lagi..nak tak?..hehee...smile^_^

5 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

oh best ke cerita tu?

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

best sangat...hehee....lelaki tuh nak mati dan dorang tahu awal2...pastuh dya jauhkan diri dr makwe dya,,,,~_~

Amni said...

Korea eh? Waaa... Nak tengok jugak!

Syahrul Iman said...

best tak citer nie?..sebelum nie memang tak pernah tgok citer korea..kecuali winter sonata..hehe

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@amni..nope..neyh cite jepun..hehee

@syahrul: best banget..neyh cite korea...filem..bkn drama..hehee

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon