Tuesday, July 06, 2010

BYE BYE PHYSIC! ♥

Hye..hye..soma..mesti ramai yang dah start class hari neyh kan..especially budak uitm dan sewaktu dengannya..Macam orang lain juga..memang penat hari neyh..cuaca jugak panas sangat..meleleh-lelah air keringat saya hari neyh..oawhhh..sungguh panas..dah lama ta keluar jalan masa matahari terik...nak g cari kelas lagi.....fuiyooo..1 baldi keringat sa tau..ngeee~~~

Penuh kolej dengan budak-budak junior. banyak yang cantik-cantik..aowhh...tergugat saya tau! ta boleh jadi neyh! ..miahaahaha..Kelly memulakan hari dengan penuh ceria dan gembira gitu..weee~~semangat bangun pagi! tapi ta laa seawal budak junior..hehhee..mandi dengan air yang macam ais beku...mengigil-gigil tulang rusukku....sejukkkk bangetttt...bila dah bersiap-siap..rupanya kelas hari isnin mewakili hari pertama kelas,,start pukul 11.00....ish!..sampai ati dowang ta bagitau awal-awal..owang dah semangat gi kelas..ngeee~~busuk dowang..~_~
dan pastinya..dah dekat dua bulan ta pakai baju kurung...hehehe
snap pics sikit..^0^


Dan hari neyh sangat happy sebab sudah bergelar student Bio..miahaha...FYI, saya ambil kos asasi sains..AS 120. Untuk sem 1 dan sem 2 wajib ambil biology dengan fizik...kimia jangan cakap ar..itu sangat-sangat asas kan..So, dengan result yang melayakkan diri pilih aliran..wee~~akhirnya di sem 3 sudah jadi budak BIO..wee~~suka suka!..terlepas azab physic..bye bye physic..ta mau jumpa kamu lagi!..selamat tinggal dunia physic!...ngehehehe...ta padat jadual sebab ngko tade lagi...heheee..

hanya akan selalu jumpa encik tulang neyh..miahaha^^,

tapiiii..tetap jugak jumpa subjek 'physical chemistry tuk'-CHM 201 sem 3...heee~~ta apa la...yang penting ta jumpa physic lagi..bersusah payah study physic tuk dua sem..aish..ta sanggup lagi..ngehehe..btw,harii yang sangat memenatkan hari neyh..walaupun kelas setakat bagi syllabus content segala,,kenal-kenal diri..ngeee~saat-saat paling saya benci la time kenal-kenal..serius ta suka..kenapalah setiap awal sem kena buat benda tu jugak..heee~~ta sampai 20 minit pun setiap kelas..tapi tetap penat..naik tangga segala..melalui lorong-lorong yang banyak orang,,mengharungi badai matahari,,,heee..penat kan?
Papapun..happy bab jumpa jejakha beruntung, si Molly..muahaha..pandai dya cari peluang jumpa saya..ngehehe..kantoi..ingat orang ta tau ka?..ahahaa..^_^. Molly kata saya makin pendek,,sepanjang cermin blok bangunan tuh dya tengok jak ukur tinggi..eeee~~ntah bila sa na tinggi neyh tau..sapa mo derma ketinggian sikit..bak sini..bak sini..ngeheheeehe
Ok then,,good luck semua untuk sem baru neyh..Moga sem neyh lagi baik  ya..mana tau dapat dekan pulak..mihihi...ngeee~~
selamat sejahtera dunia,,salam berbahagia blogger-blogger comel..
take care..

6 comments:

affan said...

awak amek asasi sains ke? kat mane?
well,sangat2 bosan bila dah start klas ni. welcome back assignment. :(

sis shuhada said...

hehe pink always ye.
well, good luck nanti!

Fay Nana (Cik Fana) said...

weehee~ good luck.

psst: saya suke baju kurung pink kamu cantikkk. :Db

NOOR FATIN said...

cantiknyaaa :)

t e m b u m e said...

I tak stat clas lagi..
uum lmbt sikit..
haha

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

affan: sy kat kolej undr uitm..kat gombak

sis shu: thnks sis..hehe..sy berusaha bnyak2 yaa..ngee~~

cik fay: cntk ka?..biasa jak tuh..hehee..

fatin: apa yg cantik dear??saya ka?..hahahaa

tembune:nnt kalau dah start mst bz kan..heee

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon