Saturday, July 24, 2010

DEAR ELF!!♥

hyep..hyep..selamat pagi dunia...muahaha..untunglaa pagi..sekarang dah tengah hari la..ngehee..
eyh korang..pagi tadi,,kelas taekwando,,saya belajar turning kick owh..awww...sungguh hebat ku rasakan..ngahahaa..
eyh...saya bukan na cerita pasal saya,,tapi nak story morry pasal SS3!!!!
apaaaaa ituuuuu????
itu ialah sebiji kek yang sangat sedap..hahaa..tipu..itu Super Show 3 laaa..aish..takkanlah ta tau kan..
jhan jan...
saja na khabar-khabar kan..ngehehe..perhatian dunia!!...
kamu dah beli baju a.k.a jersey tuk konsert nanti ka?...laaa..asal ta beli lagi??rasanya dah habis tarikh tutup laaa...mak aii..asal ta godek-godek mukabuku korang..ruginyaaaa...(saja buat korang jeles..hahaa)...kamiorang dah tempah awal-awal lagi tau...muahaha..walaupun design berubah-ubah..tapi puas hati laa...sekurang-kurangnya admin dan ELF bersungguh-sungguh kan..awww~~terharu...meleleh-leleh air mata neyh..muahaha...tengok design sikit...
eyh..baju yang Sung Min saya akan pakai nanti laa..aigoo...^^,

btw...sekarang admin Atin dan myELF solo project tengah rancang nak ambil seat yang sama tuk kita orang soma..mesti best duk reramai...awww~~mesti oppa2 SuJu terharu tahap dewa-dewi..ngahaha..
SS2 bulan March lalu saya ngan kengkawan duk kat upper tier menghadap stage...memang sangat jelas dan sangat jeles juga sebab akak senior saya kat rock-pit..aish..sungguh geram..tapi penat ooo berdiri kat rock-pit..nanti kalau dak2 SuJu lari-lari pusing stage..ta dapat nampak pown..hahaa..Btw...kepada ELF...kumpul duit ya..rajin-rajin menabung...tahun depan kita duk kat VVIP...hahaa..eyh lupa...jangan lupa vote poll pasal section yang korang nak...excited tau..walaupun tahun depan lagi..miahaha..ta kisah..semangat!!..

admin atin: the seating plan pic is taken from super junior official website.
just ignore the round seating area.imagine it square as our stadium is square.if the seating plan in m'sia is similar with ss3 korea,then i'll choose 5,6,12 & 13 section because it's near to the stairs(can touch or shake hand).if not the same,we'll think bout it again.
p/s:the real pic..i'm not sure if it the stage for SS3 or not.but it quite similar ^^



2 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

oh saya tak beli. T______T huhu saya mau pergi itu konsert tapi macam saya sgt busy sem depan waaa~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

waaaa..cian2..sy dah beli awal lagi..ngehehe..tunggu smpai kat umah jak nnt..heee~~tpi nnt kalau dpt dtg roger la ya..^_^boleh kita menjerit bersama..ahaha

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon