Sunday, August 15, 2010

MARI BUAT KERJA AMAL YUKK ♥ (DEAR SAPPHIREPEARLS & ELF)

Salam manis pembuka bicara...weee~~
Jom kita buat kerja amal yuk,,,actually event neyh untuk Sapphirepearls Malaysia Member..tahu ta apa benda neyh?..hee..ini ialah sebuah community Super Junior's fans..hee~~ELF dan sapphirepearls neyh tersangatlah berkait rapat,,btw,,tanak cite pasal tuh,,nnt saya terlebih excited dan mula merapu-rapu,,kan,,
,,,teringin na buat kerja-kerja amal lagi,,sudah lama ta buat,,member card rakan muda saya pun ta berfungsi langsung sudah neyh dekat setahun lebih,,,bila tengok sapphirepearls dah update blog setelah sekian lama terus teruja o,,,
jom ramai-ramai,,kita buat kerja amal yukkk,,,
daripada buat kerja-kerja ta elok,,buat dosa,,baik luangkan sikit masa buat kerja amal kan,,,dulu saya selalu ikut late mum saya buat kerja amal,,tapi sekarang dah ta ada,,rindu semuanya,,al-fatihah untuk arwah mamy saya,,
miss her..:)
To all Sapphire Pearls Malaysia members, we are planning on having a Rumah Terbuka Charity for Anak Yatim on 2nd of October 2010. We kindly ask for your co-operation on becoming the committee of the event. Whoever who wants to join us and become the sub-committee, please send you details as the notes noted below….
Name:
Phone Number:
Email:
Location:
Send them to GaemZiera@gmail.com and
Subject of the email is : Hari Raya Event Committee
Once selected, we will announce the names in our blogs and emails.
 nota kaki: ta sabar na berayaaaa...^-^

6 comments:

daboo® said...

teringin na join tapi takut tade masa ;(

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

erm.....pa kata just email kat adrss tuh..^_^mana tau boleh kan...^-^

sizuka[Izzati] said...

syoknye.nak join jugak.huhu~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

jom...haha...sis kat aukland masa neyh..ngehehe

wunny said...

nk join!!! hehe:))

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

jom wunnyyyyy jommm...^-^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon