Friday, August 27, 2010

LOVE LETTER FOR NURULBADIAH LAI ♥



Dear pretty-pretty wow,,you are my lucky 200th lucky followers,,my lucky star..^-^
Sis nurul,,u remind me to someone,,kamu serupa sangat,,sis pun mix juga kan,,akak saya nama dya pun hampir sama dengan sis,,bukan akak kandung laa,,heee~~walaupun ta sama ejaan,,tapi kalau sebut-sebut nama korang hampir sama juga kan,,mihihii,,,nama dya,,Nur Bidadari Chong Fok Chin,,muka sis dengan dya pun seiras,,weee~~
Btw,,thanks sis for being my 200th lucky followers,,ta dapat na buat something special sebab busy dengan assignment,,kalau sekarang tengah cuti mesti saya dah buat surprise untuk sis,,miahaha,,,jom kuar shopping dengan saya sis?..ahhaaaa,,,i loikee~~~
kalau korang nak kenal sapa sis cantik neyh,,jemputlah jenjalan kat blog dya kayh,,kalau masuk belog dya mesti terfikir,,"akak neyh artis eyh?model eyh?..uuu,,cantikknyaa~~",,hehe,,tapi,,tapi,,tau tak???akak cantik neyh peguam tau,,haaa,,latest entry dya,,sis nurul ada tunjuk cap mohor dya,,haaa??kamu ada???weee~~jangan pandai-pandai tau buat hal,,nanti dya bawa naik court,,ngaa~~hehe,,kidding!
Have a sweet-sweet day sis,,stay pretty,,mmmuahhhxxxx,,thanks

4 comments:

Nurulbadiah Lai said...

honey..thanks...:)))
cyggg kamu ketat2 okey!!!

Aku Adalah Aku said...

waaa eunzi,,,
dah semakin ramai follower yek..
bgs2..jeles dan saya dah kecundang jadi blogger...keh2..
:)

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@sis nurul>>u'r wc sis,,cyg sis ketat2 jugak la,,weee~~~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@izz>>laaa,,kenapa?mst kamu bz sgt kan?cuba la lagi,,jgn putus asa kayh,,hehe

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon