Saturday, August 07, 2010

LET'S FLY WITH AIR ASIA ♥

setelah semalaman ta dapat contact lelaki terhebat saya disebabkan ke-busy-an..huu..akhirnya  terpampang juga nama lelaki terhebat saya di skrin...

"By,,tidak pulang?" 
"mahu pulang,,,,napa tidak dapat call semalam?"
"handphone dalam kereta,,,,bila mau pulang neyh?"
"Pa support ka?..hahaa..."
"owh,,jadi selama neyh sapa yang support?"
"hehe,,,gurau la,,,pa,,sa pulang awal tau..sebab kelas dah ganti,,so boleh pulang awal. bapa tempah MAS atau Air Asia?"
"Air Asia laaa".
 "Pa,,saya support tiket balik sabah,,pa support sa g korea la.."
"haaa,,sudah,,pulang rumah"
ngee~~~~

weeee~~~papa saya peminat Air Asia tuh...miahaha.."let's fly with air asia"..uii..kamuorang,,,nampak kan iklan nuffnang saya tuh....nampak tidak...waaaaaa..geram tengok tau..klik la sekuat hati....ada tiket murah arr pegi koreaaaaa....argghhh..mo pegiiiii..mo pegii...

*Sila click untuk ke page Air Asia"
wuaaa....sakit mata saya tengok..aigooo..bila dapat pegi neyh....dulu masa form five,,saya dan bestfren saya miss Cynthia George dah rancang pegi...saya dah siap beli buku,,kamus korea segala dan belajar bahasa korea sebab dah nak pegi,,,dah prepare mental dan fizikal tau,,sebab masa tuh kami na pegi 2 minggu...ooo...dua minggu tuh...dah boleh cari jodoh tuh...ngahahaha....tapi sebab kawan saya dapat plkn..niat terpaksa di batalkan...sedihhh~~berhabuk sudah kamus korea saya di locker neyh...ngeee~~ta tau bila dapat peluang lagi na pegi...budak comel! jom pegi yukkkk~sem lepas kata na pegi..yukkk laaaa~~~yukkk~~..
arghhhh....mahal lagi tiket saya pulang sabah...arghhh...

8 comments:

emieysandra said...

wah..ambik gmbr ng herO emiey 2..kang jun sang..

~_^

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hahaha...ya la...scandal emi la...hahahaa^-^

sizukaDeboss said...

wah syioknye kalo dpt pegi korea:D

Aku Adalah Aku said...

jum p jumpa jang geun suk (AnJELL)..ahakz...hek2

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@sis sizuka:syiok kan sis....yuk pegi yukkk...hehehe

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

@izz:...alaaa..tanak la..sy na jumpa yong hwa...ahahaha

Rina (◕‿◕)✿ said...

bestnyee! pegila. jgn asik mrncg sure asik xjd kan..so terus je pegi hihi

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

jommmm sis..kita pegi bedua laaa...hahaa

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon