Saturday, August 07, 2010

HANTARAN KAHWIN SAYA!♥

hyep..salam satu dunia...wahai manusia-manusia comel,,harap kamu semua sihat bin walafiat eyh..kalau ta sihat.makan la ubat,,bukan makan ice-cream pula tau,,ehemmm..ada sapa-sapa terasa?..ngehehehe..ada orang tu kan...ada orang tu kan..da tau sakit kan...na juga makan ice-cream..ngehehe..kamu suka kan makan ice-cream dengan saya,,,muahahaha..ta mengaku dosa tau..ngeee~~~

apa saya buat ari neyh eyh..awww~~tiada apa-apa yang istimewa..saya bukan artis pun..hanya 'nobody'..tapi bukankah nobody itu yang orang mahu..ngaaaa??ya kaa??"i want nobody..nobody but you.."heeee~~seperti biasa..hari jumaat saya hanya ada satu kelas jak..tadi pun cuma masuk lab chemis...kami orang tade la buat experiment yang advance segala..maklumlah baru dip kan...ngeee~~layan pic yuk....kalau akak lab tuh tau kitaorang snap pics,,mesti kena marah punya..ya lol..dah arr tengah kendalikan bahan-bahan kimia segala...wahseh..'kendalikan' okayh..mahal ayat tuh..muahaha..lagipun tadi ada penglibatan asid-sid yang sangatlah berbahaya...opss!!..kalau kena kulit...hangus!..arggghh..caution!...saya ta mau kehilangan kulit...argghhh..saya ta mau kena bahan-bahan kimia tuh...arghhh..nantiiiii..nantiii...jumlah  hantaran saya jatuhhhhhhh!..hahaha..


6 comments:

sizukaDeboss said...

wah syok je camwhore dlm lab.hihi~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

syokkk..tapi kalau miss dah lalu..terus sembunyi kan phn...hehe..^0^

n@jwamz said...

entry klako~~
just passing thru ^_^

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hahaha...kelakar meyh...takkanlahhh....hahahhaa..^-6

aidalicious said...

suke eksperimen.haha,mrepek

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hahaha....best ooo dear...

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon