Monday, October 25, 2010

KATERINA DAN AHADIAT AKASHAH♥

Salam manis buat kamu si comel yang sedang menghadap skrin membaca :) 

how's ur day?moga semuanya baik-baik belaka,,haha,(terasa macam buat surat kiriman tidak rasmi pulak,,toinggg~~~~) btw,,moga hari ini lebih baik dari semalam dan moga hari esok lebih baik dari hari ini 

Berapa bulan yang lalu saya ada cerita kan pasal novel lagenda budak setan,,,al maklumlah saya kan ketinggalan zaman,,masa muda-muda dulu,,baca novel alaf 21 jak,,buku keluaran prima segala ngeee~~dan hari ni setelah puas menunggu,,akhirnya saya dapat susulan kisah seterusnya,,mihihi,,dan saya sungguh bertuah sebab dapat baca sebelum filem akan datang dikeluarkan,,muahahaa(sangat sukaaa neyh,,hiikk) uishh,,ingat senang ka nak cari novel lama-lama haa,,
tapi malangnya,,selepas paper kimia nanti,,hehhe,,baru dapat feeling,,xda rasa bersalah bila baca,,kena beri laluan kepada buku-buku ilmiah dulu tau,,hehekk

Bagi yang ta tahu terutama yang adik-adik,,hehe,,Lagenda budak setan tuh ada 3 buku tau,,bahagian pertama,,"Lagenda Budak Setan",,bahagian kedua "Katerina" dan bahagian finale "Berakhirnya Lagenda Budak Setan". Yang belum baca novel tapi sudah tengok filem,,baik baca novel tau,,baru dapat rasa perasaan lelaki bernama Kasyah tuh,,huhu,,wujud lagi kah lelaki begitu eyh?punya cinta sesuci kain putih :) 

baiklah,,review sikit yukkk~~~(dengan bangganya tanpa memikirkan yang orang lain dah lama ada novel ni)
awww,,pink cover lagi tuh,,,weeheee,,ta sabar tengok filem nanti,,mesti Fazura nampak cantik kan,,i love her,,,sweet girl with beauty smile,,uuuuuu
"CINTA BUKAN MENCINTAI SEMATA-MATA,,CINTA ADALAH SEBUAH PENGORBANAN"

6 comments:

ArifmoraleS said...

uisyhhh...ader sambungan rupenyerrr...ha3

♥KellY Eun♥ said...

yupe,,,ta sabar nak baca neyh,,tapi lepas exam la,,hahaa,,^-^

sizuka[Izzati] said...

whoahhhhhhh.sah2 nnti ade sekuel movie ni eh.menarikkkkk~

princessFZ said...

kelly,u cari kat mana novel nie? i nak cari jugak. suka gila kat cite nie :)

♥KellY Eun♥ said...

sis sizuka:..ya,,ya,hope dorang betul2 buat smbungan filem tuh,,

fawa:,,hihi,,kat pasar malam jak ada jual benda2 begini,,sy beli kat kolej,,tuh pun ada jual 2 buah je,,susah nak dpt kat kedai buku,,hehe

meLLon said...

LBS2 coming this 29 november 2012. Maya Karin jadi Katerina. katanya mmg Katerina tu utk Maya Karin dari LBS1 lagi..tp masa LBS1 maya karin xda kelapangan. so..we'll see hows new Katerina :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon