Thursday, October 07, 2010

DINNNER USC DAN NO JAMES BOND

salam,,hye hye,,malam neyh saya berkobar-kobar buat entry tau,,weheee~~bersemangat waja membara-bara saya tahu tidak??,,tengok laaa tittle tuh,,gempak tidak,,muahahaa

saya baru balik dari dinner usc club,,usc club neyh under department science,,AS120,,sem neyh ta ada tema macam sem lepas,,tapi,,majoriti tadi pakai baju yang bersopan santun lagi ayu gitu,,masih dalam mood raya mungkin walaupun bulan syawal akan berakhir berapa hari lagi,,lagipun,,saya semangat nak buat entry sebab kawan-kawan saya terutama encik Harry nampaknya jadi pembaca setia saya,,,,hehe,,(pssttt,,,yeng,,aq dah masukkan nama ko neyh,,happy tidak?,,hehehekk)

Btw,,,hari neyh saya teruja tahap dewa-dewi juga sampai semangat nak kongsi cerita kelakar saya tadi dengan orang terpenting bagi saya,bukan bagi dya tau,,highlight sikit ayat~~heee,tapi tidak kesampaian sebab dya busy,,nevermind,,serius saya dah teda mood nak cerita lagi,,lame~~btw,,hari neyh saya pakai baju kebaya pink,,alaa,,,baju raya tahun lepas kowt,recycle sudah,,,hehe,,kawan-kawan saya pun tip top malam neyh~~awww,,macam diva pun ada,,hehekk

dan macam kamu ta biasa kan,,layan pics yuk ahhhhh(bunyi Inul),,hehe
 *Together AS one*

Little bear and homemade choholate for each person,,so sweet^-^
*awww,,,berjiwang-jiwang segala,,grr~~*
dan hari neyh kawan-kawan sekelas saya iaitu kak Cipot Can yang comel,,Naqib dan band dya(Underraging Sea) buat persembahan,,,weee~~bangga dengan dowang,,,^-^

 dan hari neyh,,ada sejarah berlaku,,muahhhxx untuk no 007,,saya jadi orang bertuah pertama malam tadi,,^-^,,takkan lupa sejarah tadi,,buat budak-budak Laa yang busyuk,,maluu ooo tahu tidak??haha
*lucky person,,lucky no,,007*
mempersembahkan photographer hari neyh yang diimport khas,,^-^
*Naim dan Naim*
jumpa lagi dinner sem depan semuanya,,,weee~~~

3 comments:

sizuka[Izzati] said...

gojesnye kelly dgn kbaya.hehe~

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hehe,,thnks sis,,*shy2*

cipOtcan said...

cutenyer sume org..uhuhu..suke2..si comel cipot can..ehehe

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon