Sunday, October 17, 2010

STILL GOT,,,,♥

Still got bio class for tomorrow,,omo,,kolej sunyi sepi,,study week mode is on,,huhu,,most of my collages going home oredy,,but me?,,huhu,,kalau boleh nak berenang balik sabah sekarang jugak,,ngeee~~~and
final Exam is around the corner,,suppose to shut down this lappy and stop reading entries,,but stiil,,errr as you know la kan,,,owh study spirit,,please come to meee,,come,,come,,,

Bio owh bio,,,i'm quite worry about you this sem,,Sir,,please give us high carry mark please~~~
dan satu lagi,,adakah esok kelas nio terakhir ataupun,,,kelas masih ada untuk seminggu neyh??owh tidakkk~~~heee,,sorry sir,,bukannya ta suka datang kelas sir,,tapi kalau ada satu kelas jak dalam sehari,,badan ini mengeliat seliat-liatnya nak datang kelas,,heee~~

3 comments:

hiro said...

lama xme mende tu.

shaa bonitaa said...

rindu la pulak zman2 blaja sains dlu...da lame x sentuh mikroskop...

♥KellY Eun♥ said...

hiro: dah lame x pgang eyh,,meyh la masuk lab,,mihih
Shaaa: hehe,,me too,,kalau dah hbis bljr mst rindu2 bnda2 neyh,,^-^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon