Thursday, October 28, 2010

TAG OWH TAGGED♥

hye peoples,,happy thursday^-^
haha,,kata jumpa lagi 14hb,,tapi borink la,,penat baca buku,,(huhu,,penat la sangat kan,,uhuk uhuk)
btw,,thanks to sis puteri hati yang sudi memberi 'assignment',,haha
jawab tag yuk ahh~~

Apa benda yg paling penting dlm hidup korg?
rasanya semua benda sangat penting sebab semuanya perlu ada untuk melengkapi kehidupan seharian

Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit sendiri
baru beli makanan tadi,,lapar,,:( 

Dimana tempat korg ingin melangsungkan perkahwinan korang dan apa tema perkahwinan korg nanti?
Di mana-mana pulau peranginan,,tema sweet and lovely,,hahah

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
tidak,,dalam tempoh 30 hari mencari cinta >_< 

Berapa lama korg akan mencintai kekasih korg?
selama takdir ditentukan bersamanya,,

 Novel / buku / majalah yg terakhir korg beli?
Novel susulan lagenda budak setan,,"Katerina" tiga hari lepas

Antara mak dan ayah korg, yang manakah korang lebih mesra?
ayah,,sebab mummy sy sudah tiada,,jadi lebih rapat dengan pa saya

Namakan orang yg korang betul-betul nak jumpa dlm hidup korg.
erm,,banyaknya orang yang saya nak jumpa neyh,,nak jumpa Sung Min Super Junior,,tapi dah jumpa,,nak jumpa Yong Hwa Cn Blue boleh? kalau x pun nak jumpa Im Seulong 2AM? xpun nak jumpa Jong Hoon atau Song Seung Hun Ft Island,,haha,,,

Adakah korang basuh baju korang sndiri?
yupe,,tapi kalau malas selalunya hantar dobi jak,,ngeee~~wangiii

Dimanakah tempat yg korg betul-betul nak pergi?
Prague

Pilih salah satu, peluk atau cium?
pilih dua-dua ta boleh?haha,,kanji,,

Beritahu 3 benda tentang org yg tag korang
Sis Puteri yang cantik,,punya senyuman manis dan semestinya blogger yang friendly

Benda yg korang syg sgt2 dlm hidup korg
asal tanya benda jak,,tanya la orang ke?haha,,saya sayang family dan kawan-kawan saya

Lima lagu yg paling korang suka dan selalu dengar
Love Letter-Ft Island
Heartquake-Super Junior
Like a doll- Ft Island
Love Light-Cn Blue
I can't let you go even if I die-2AM
Like a fool-2AM
Love Love Love- Ft Island
When u fall in love with a friend-Beige ft Super Junior Ryeo Wook
hahaa

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korg sambut tahun lepas
12 September 1991,,tahun lepas saya sambut dengan penuh kesunyian sebab x dapat cuti balik rumah,,huhuh

Lima Blogger korang nak tag
saya langgar peraturan ya sis puteri,,nak dera orang,,hehe,,mari kita bagi assingment kat manusia-manusia comel yang bertuah,,mihih,,jangan lupa jawab tag tahu,,nanti saya dtng jenguk blog korang tahu!^-^

6 comments:

x0x0 said...

haie si chummel! thx sbb da jwb tag.. neway, gud luck in ur exam k! *wink*

♥KellY Eun♥ said...

btw,,thnks juga sis,,,u too kayh,,^-^good luck2

ArifmoraleS said...

all the best for final exam ;)

Aisyah AR said...

i love super junior too!! but more to the bigbang lagi lah...especially that T.O.P. Gosh y he's so damn HOT!!

♥KellY Eun♥ said...

arif:thnks so much,,gud luck tuk final kamu yg akan dtg juga kayh

aisyah:,,,weee,,i loike,,huhu,,omo,,T.O.P is so damn handsome kan,,muahahaa,,^0^

sab said...

ouh di tag! tq ya :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon