Monday, October 18, 2010

BABY DOLL NEW HAIR♫ ♪ ♥


New album will be released on 25th october
"SPEAK NOW"
and here are the song list~~~

1. Mine 
2. Sparks Fly 
3. Back to December 
4. Speak Now 
5. Dear John 
6. Mean 
7. The Story of Us 
8. Never Grow Up 
9. Enchanted 
10. Better Than Revenge 
11. Innocent 
12. Haunted 
13. Last Kiss 
14. Long Live
I wish i can be as pretty as this baby doll,,,hahaha,,tapi itu cuma angan-angan,,sebab saya bersyukur dengan apa yang ada sekarang,,tapi kalau cantik macam dya lagi best kan?muahahaa,,
Dah tengok her new hair?kalau belum tengok her new hair,,yukk,,saya bagi tengok free-free kat sini,,mauahaha(cehh,,macam la orang lain ta boleh google sendiri kelly,,,hehe)
  Look at her straight new hair,,,,,nice meyh? very-very nice one kan?,,huhu,,
but  I prefer her perfect curl hair,,which one do you like?straight or curl?
whateva la kan,,yang penting dya sentiasa cantik macam patung?owh adakah dya sebenarnya patung bernyawa? simpan boleh? 

7 comments:

hannafauzann said...

she's my favourite ,
paling suka dengar lagu back to december . dengar ulang2 sampai hafal lyric dia . hioho

♥KellY Eun♥ said...

wowwwww~~~~she's so great kan?love herr~~~weeee~~~^-^

hiro said...

pretty!

♥KellY Eun♥ said...

yupe2,,,very222222,,hehe

eka said...

OH GOD ! she's too sexy with her new one (:
do u remember we were sittin' there by d' water , u put ur arm around me 4 d' 1st time , u made a rebel of a careless man careful daughter , u r d' best thing that always be mine (:

aidalicious said...

kita adore taylor!

♥KellY Eun♥ said...

weeee~~~~^-^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon