Monday, September 12, 2011

SYAWAL REUNION ♥

Salam manis, sebelum seribu kemaafan dipinta kepada teman2 sebab sy lambat upload gambar. biasalah kan, wanita bekerjaya. mmg begini. selalaaaaaluuu busy. hehe. kalau2 senang2 nnt sy upload d fb. itu pun kalau fb tu tidak buat masalah :).

Sudah  masuk 2 minggu kita beraya kan. tapi, saya cuma beraya seminggu. grr~~lepas tu kena balik kolej neyh. owh sungguh sadis raya ku ini. Tahun neyh pun tiada buat open house sebab pa saya ta sihat. So, cuma jemput teman2 baik ke rumah. Rumah saya kan wajib setiap tahun. kekeke.

First time dalam hidup beraya 3 hari berturut2 dengan kawan2 hingga ke malam. mak aiii, dari hujung dunia ke hujung dunia. macam satu sabah di pusing. kekeke. Sampai rumah family pun saya ta sempat singgah. kejam kan? tu la ta dapat duir raya banyak.mehrong!>,< padan muka. kuii~~berjalan dari petang sampai ke malam. org sabah ckp, layasan betul! (kuat berjalan). kekeke.

Enjoy our syawal's pics my dear friends ^^,
My dear bestfren! kiran;) gonna miss u learn~~
Gambar family mmg begini. Terserlah ke-skema-an semua orang. kekeke.
Bersama bakal adik ipar. aigooo~~tengoklah budak2 sekarang. kakak nya pun tiada kekasih bha. aigoo~~aigooo~~sengaja ku buat muka buruk, mok kasih rosak gmbr dorang. puhahaha>_<

P/S: ada orang tu basah seluarnya sebab air tumpah. kekeke. siapalah tu yaaa. kelam kabut lagi. kekeke
Bersama cik datin ayu. kekek >_<
Lepas neyh boleh buat band sudah. ;)
my dear bestie since primary school ;)
muka mengantuk d malam2 T.T

HARI KE-2 ^^,
Hari tu kan, masa sibuk2 beraya di rumah, sibuk juga mahu main bunga apii bha di rumah orang.
Sengaja saya biarkan kawan-kawan semua main sepuas2. Bila bunga api dorang sudah habis. boleh la saya beronok2 sorang2. kekeke.
Dan sampai ke klimaks bila semua orang dah nak masuk rumah, saya bernyanyi riang di luar rumah sambil main bunga api. pusing2 bunyi api saya 360' . dengan penuh bangga sebab saya sorang jak ada bunga api lagi.

"SELAMAT HARI RAAAAA".

BOOOOOOMMMMMMMMM!!!!
letupan sekuat bom meriam meletup di tangan ku ini. kekeke.
terbantut lagu raya. tercengat macam batu. ta fikir apa. terus lari lepaskan bunga api tu.

pelik kan bunga api boleh meletup macam mercun tiger tuh.
pengajarannya.
Bunga api sangat berbahaya,
>_<
adik-adik jauhkan diri dari bunga api!!

p/s: hari ke2 tidak banyak gambar sebab terlalu sibuk mengisi perut >,>
HARI KE-3
 Hari terakhir berkumpul. Esoknya semua orang balik ke perantauan. huhu. sedih2. 
Jumpa cuti nanti kawan-kawan. gonna miss you all.
^___________^v
  Btw, mesti raya kamu semua best kan. Seronok ber-blog walking baca cerita orang beraya. macam2 adaaaa.kekeke.

SEMOGA RAYA AKAN DATANG LEBIH BAIK DARI TAHUN INI DAN AKAN DATANG
MAAF ZAHIR BATIN
;)

4 comments:

cynthiageorge said...

nice pics dear!! >,< love it~

♥KellY Eun♥ said...

hehehe, lebih nice kalau ko ada cyn T.T ~~~

complicated said...

weeee..... best nya!!! best best best.. ekeek... even sy dpt join 1 ari jak..... :( misz y'all....

♥KellY Eun♥ said...

hehehehe, yang hari ke-2 pulak yg x bnyak gmbr. btw. tahun depan 5 hari berturut2 pulak! kekekek. gonna missssssssss u tooo cheng~~~>_<

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon