Sunday, September 25, 2011

KOREAN MUSIC WAVE 2011 . FT ISLAND PERFORMANCE & BEHIND THE SCENE. ♥

*updated*
Salam manis,

Just came back from Korean Music Wave Live in Malaysia 2011, at Stadium merdeka.
Btw, a lot of stories to share with you guys keke. *refreshing my memories*

Arrived around 2.30pm at the stadium.
 Took all my ordered stuff from the blogshop supplier and enjoying my shopping craziness for merchandise. bought FT's fan ,coz seriously the weather is totally hot. and also bought FT's Tee.
 Then meet up with all my Primadonna's chinggu at free seating zone's entrance.   
When we arrived there, Park Jung Min was rehearsing his songs. *masa tu memang tidak ramai orang langsung, hanya beberapa*. We just ignored  the handsome Park Jung Min =_=.
But, one of primadonna unnie said, i wanna seat here la *duduk di celah2 pintu masuk yang tertutup dengan kain. hanya boleh nampak di sebalik2 lubang>_<* What if the next rehearsal is FT Island? come join me, she said. 

But then, i'm busy lepaking with 4minute's fans. Suddenly unnie screaming like there's no tomorroww~
kyaa!kyaa!kyaa!!. I rushed towards her and also screming like i never saw a 'human'. kyaaa! it's jong hun over there! i repeat, Jong Hoon! yeah FT Island!. Can you imagine?You wait for them for almost 4 years. and sudenly they appeared in front of your eyes singing hello hello? kyaaaa~~
kyaaa~~kyaa~~

We gathered there and i was lucky because i can see them clearly! * walaupun jauh, nak zoom camera pun mmg ta dapat, tapi dengan pandangan mata kasar, memang dekat! dan nampak muka jong hoon dengan jelas. ok maksud saya, nampak FT Island dengan jelas*.
Pintu magic >_< nampak jauh, tapi sumpah can see clearly. kekekeke.
 They practising Hello Hello, Love Love love, I hope, Bad Woman and Bing Bing Bing songs. Hong Ki did  some greetings. for us? kekeke. *anggap je la begitu*. Hong Ki looks tired, maybe bcoz he just arrived at KLIA from San Fransissco and direct to do their rehearsal. Jae Jin also look so handsome. His blonde hair totally catch our eyes*dari jauh berbatu2 dah tahu itu jae Jin*. Seung Hyun is really tall and he always put his smiley face. *owh Bob sungguh comel!* Min Hwan. owh our baby, he's so cute! I scream "Minari! minari!". awww. we having fun just like watching a live concert. cheering for them and do some fanchant also! kekeke.  *walaupun hanya di celah2 pintu berlubang itu*. yeah! we sing together and follow hongki's lead. 

Then, we had some photography session with Primadonna's. Aww, fyi, it's just a few of us!. There was a lot of Primadonna attending KMW y'all. >_<. *so proud*
Love all my Primadonna chinggu >_<
Then me, my junior (Imaa) and Hera, (my freind from sabah) left them. We went to the main entrance for VVIP, rock zone and block C& D entrance. 
Fyi, there was a lot of organizer's banner saying "no professional camera allowed" and etc. When we queue and when the security check my hand bag, I ask the Galaxy staff if we can bring digital camera. I showed him my camera.  He said " digital camera is allowed. no worries. you can bring in there".please note! I ask from the staff and also from the security!
highlight this statement ok, before we move on. ngee~~*memang sangat2 boleh bawa camera di dalam tu, kecuali camera dslr yang gedabak itu!*

This is before the concert start. As you can see, I seat at row 3 *quite far away, tapi still nampak dengan jelas*. Our zone divided from another zone in front. And because of that, during the concert, there was pakcik2 RELA  standing in front of our zone, in front of me. I think about 3 pakcik RELA and 5 Galaxy staff.
                                                                                                    
Concert start around 7.30 pm and yeah! as you can see from the very first time you seat there, band instrument especially drum, already set on. And we was like "owh ok, FT ISLAND will be the first group to perform. =_=. *I really hope they will perform in the middle of concert or maybe for closing. jadi tidak la macam orang ta ada hala tuju lepas dorang dah habis perform. sebabnya ta minat sangat group yang lain. suka tu suka la. hee~~

And yeah! Bingo! Ft island for the opening *after the malay or maybe a chinese man performance. i really don't know who is him? singing lady gaga and justin bieber's song*
                                                                                                          
    *bahagian ini dimelayukan sepenuhnya agar tidak memalukan mana-mana pihak di mata dunia. kerana entry ini kemungkinan akan dibaca oleh pri lain*. 
I was like . as you know la kan. fan girling mode di tahap maksimum tahap dewa dewi. memang excited tahap gaban2. >_<. FT island kowt. kekeke. Bila dah depan mata, takkan tanak rakam kenangan manis kan? kan? kan? dengan segera keluarkan camera untuk satu gambar pertama. Belum sempat lagi nak cari angle terbaik. 
pak cik RELA di depan kami dah mengamuk tahap gaban. simpan camera! simpan camera tu!. no camera!. no camera!..  
kami semua: *buat bodoh* *buat bodoh2 ta faham bahasa ibunda**buat bodoh macam seorang yangpekak*
Saya dapat record full Hello Hello. *sorry, i don't think i can share my fancam sebab sesungguhnya sangat annoying dengan jeritan nama Jong hoon dengan pitch yang sangat tinngi, yang boleh sebabkan speaker anda pecah, walaupun fancam saya sangat clear* kekeke.                                                       
                                                Dan meneruskan lagi misi merakam saat2 indah untuk lagu 'Love Love Love". bila sampai minit ke 1.38, pak cik RELA melepaskan amarahnya! memandang sambil menuding jari ke muka comel ini sehingga semua orang kat zone ini melihatku dengan pandangan hina, bak kata kwn saya wan.
fine, masa tu mmg dah ta boleh buat bodoh lagi sebab dah sah2 tuding jari kat muka ini. orang di belakang saya pun kena sekali, kat depan, tepi dan semua orang di zone blok D!. paling ta boleh blah, bila pak cik RELA tu boleh tepak camera orang. ! patutkah kawan2? 
sumpah memang ter-mencarut khas untuknya!. ingat kami datang, ko punya duit!. lainlah kalau organiser sendiri cakap ta boleh bawa masuk camera! walaupun digital camera. 
Ini. dah sah2 Galaxy dah benarkan, kat dalam official fb dorang dah jawab soalan orang ramai,, masa kat security check dah cakap boleh, kalau tak dah lama dorang ambil camera masa security check sebelum masuk!. sengal.

dan untuk pengetahuan, hanya pak cik RELA tu sorang jak yang buat begitu. ramai2 pak cik RELA dan staff kat situ, semua buat cool & relax. orang yang beli tempat duduk belakang datang berdiri kat depan di tempat yang bukan kawasan dorang, ambil gambar di depan pun dorang cool je la. hello! kami datang dengan tiket yang guna duit kami sendiri? hello, tugas kamu di situ hanya tuk jaga keselamatan penonton. hello, staff buat relax, you lebih2 pehal pulak? relax sudah.
sampai tuding2 jari dengan orang, suluh2 muka.  hello, kami ada hak sebagai penonton dan juga hak pengguna. bukan keluar flash pun!

Begitulah cerita part FT ISLAND berakhir. ta ada gambar sebiji pun. ta ada full video yang lengkap. fine! aku tunggu 4 tahun untuk ini, sebab ko sorang semuanya hancur!
memang ta ada langsung gambar lawa dr camera sy! sadis kan? maaf jangan la ada sapa2 lagi suruh post sy post gambar FT Island di KMW, mmg tidak ada langsung! wuaaa!sedih! 
Oleh itu hanya mengharap belas dari primadonna di rock zone ^_^.
All credit goes to the respective owner Kpophuntress@fb, www.my.com.my + lizhaadmin and Migo from FT Island malaysia
They really enjoy it! >_< Seung Hyun, HongKi and Jae jin
Seung hyunnie. Me Bob >_<
 
My Jong Hoon >_< aww, kyeopta!
owh that pretty smile >_<
handsome blonde Jae Jin >_<
Super duper husky voice, Hong Ki  >_<
owh jong hunnie oppa, even your nostrils look gorgeous. puhahaha >_<
 Tutup kes pak cik RELA itu. kalau ingat memang sakit jiwa. sakit sangat2. panas hati sangat2. kalau ingat ini hanya rekaan, tanya la sesapa yang duduk zone blok D. tanya pasal pak cik RELA yang bersunguh-sungguh menjalankan tuganya itu. 

But, even i don't have any super duper HD pictures of them, all the memories gonna stay forever. here in my heart. 
 I'm crying, and believe me, I bet every Primadonna in the stadium crying during "Bad Woman".

credit: jobrorox1994@you tube 
Currently, they never perform that song in any music festival especially for music wave. and Malaysia Primadonna blessed with the song. Hong Ki's husky voice was too wonderful. FT island's live instrument performance skill was too awesome for the perfect song. the rock-ballad song totally make me crying and I can't stop. Watching my 5 treasure perform in front of my eyes.! It's too wonderful! the best memories i ever had! 
plus, i'm crying because i can't record that wonderful moment!
=_=.

The emcee asked the boys what they feel for being here again?
 They said they feel happy to see a lot of Primadonna comes today and they wanna do a full concert in malaysia soon. It's been a long time since their last visit. *something like that la, i forgot already*
Then, he asked about FT's favorite Malaysian's food. 
Jae jin said 'stik!. kekeke. We all was like. hahaha. it's not Malaysian local food!
Hong Ki answered "korean cuisne". hahaha
Emcee ask crowd, "what malaysian local food you will recommend for them?"
everyone said "roti canai! nasi lemak! satay!". ahahha.
The boys said, they didn't have a chance to taste malaysian local food because they just arrived and will depart to korea after they perform. And they said!.  
" we will try soon when we come back in malaysia again!"

yeah! attention! they will come soon. sooner~~
Just prepare and save your money!. maybe they will include Malaysia for their tour this november!. kekeke. 
I'm waiting for you my treasure! no worries. Malaysian primadonna will never dissapointed you guys!
>_<.

End of FT Island part during Korean Music Wave. will update later about other group espeacially G-Dragon, TOP and Seungri!. super duper crazy awesome performncae!. and will upload my fancam videos of them for sure. fyi, after FT island's performance, the pak cik Rela went to other zone!. see? nampak kegeraman saya di situ? part FT Island dya sibuk di zone saya, part group lain langsung ta muncul batang hidung dia!. tapi, akan update bila free laa. already promise to do full blast study macam orang tu!. puhahaha.

Thanks Malaysia Primadonna for leaving such a great impression to our tresure, we really made a yellow ocean . I can see Primadonna clearly from Rock Zone, Block A, B ,C and D and behind!. Ft Island must feel happy to see us right! kekeke>_>
Lucky primadonna at the rock zone. cr: www.my.com.my + lizha
 I hope they managed to forget their bad memories in Malaysia and have a courage to step back here again. Let us make a new memories and fill it up with happiness!.
Tq my treasure Jong Hoon, Hong Ki, JAe Jin, Seung Hyun and Min Hwan!. you guys always the best! Live performance daebak! and  My Jong Hoon will alaways be the no. 1 prince ever!. owh owh oppa~~>_<

When I woke up this morning, I received message from other prims saying thank you for the banner that I made before . I'm proud and happy for you guys! and thank you for holding the giant pentastick banner! At least, they recognized Primadonna! let them know that Primadonna still love them for coming in Malaysia!.
>_<
>_<
FT ISLAND IS THE BEST TREASURE IN MY LIFE! I WANNA SEE MY JONG HOON NEXT TIME. IN THEIR FULL CONCERT! (YES! THEY PROMISE TO COMEBACK AGAIN!) THANK YOU GALAXY FOR GRANTED PRIMADONNA WISHES.
<3

5 comments:

Kyla said...

Kelly! thank you so much for your fanmade banner! :)

♥KellY Eun♥ said...

u're welcome dear. u must have a lot of fun yesterday right? I'm happy 4 u ^^,

karton vochelle said...

yeahh !! ft island !! ^_^

♥KellY Eun♥ said...

FT ! Ft! Ft! kekeke >_<

yoonein said...

@Kyla
wah!bestnye..sdh pon ader jgk..sbb terlpas pluang pergi..x per!lpz spm mmg lpz geram dngan korea..hehhe..hwaiting ft island!!

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon