Friday, September 16, 2011

MY SWEET 20 ♥

Salam manis,
 20 years and 4 days ^^,
Thanks God for giving me another chance to live in this beautiful world. Thanks dear friends for the sweet memory on 12th September and thanks for all the lovely birthday wishes. 

Macam tidak percaya sudah 20 tahun. Dulu umur belasan tahun, sekarang sudah puluhan. sudah boleh kahwin kan? kekeke. Btw, Ini kali ke-2 dalam hidup tidak dapat sambut birthday di rumah. Masa semester 1 dulu, birthday masa pertengahan bulan puasa, menangis sorang-sorang di penjuru bilik. owh sungguh sadis, nasib baik ada aunty yang sungguh prihatin kepada anak buahnya. keke. Terasa juga kebahagiaan dalam kesedihan.
Kali ke-2 neyh rasa dah ok sikit. yang penting dapat wish dari family tersayang dah cukup gembira kan ^^,.

Pa wish masa subuh-subuh.Seperti biasa ucapan bapa saya mmg touching. menangis baca. Terima kasih Pa <3. My dear bestie of coz akan wish sebelum pukul 12 dan tepat pukul 12. owh sungguh terharu. sebak baca wish2 yang penuh dengan keiklasan itu. ehee.Dan paling best, orang yang tidak disangka-sangka pun wish jugak.owh sungguh tidak percaya. rasa mahu hentak keyboard sekuat hati. kekeke.Pagi2 lagi dapat chocolate dari bestie tersayang di sebelak bilik, mishoho. owh sungguh comel.
 Sebelah petang, my dear bestie cik sarah, a.k.a isteri eun hyuk bawa pilih birthday present. sungguh segan. Tapi dalam hati seronok beronok boleh pilih present sendiri. kekeke.
I prefer Hello Kitty's mug. ta malu kan? kekeke. org dah bagi peluang bila lagi kan.>_<
Dan oleh sebab hari tu hari special kena la makan sedap. 
Thanks to Zedty and Steff sebab sudi join makan besar n thanks sekali lagi sbb zedty sudi drive and angkut kami.kekeke.

I prefer korean cuisine, so we went to Potato Spring at Sri Gombak after Maghrib, the nearest Korean restaurant from our college.Sebelum tu, singgah Secret Recipe beli slice cake.
*happy*^_^
We ordered Bibimbap, 4 set of korean rice cake (dukbukki), 3 set Soft Tofu Stew (Sundubu Jigae) ^^,.
*Bibimbap*
*dukbukki*





j
Potato spring yang lemak lagi berisi. ^^,
Lepas habis makan, pergi tinggalkan jejak di dinding restoran Potato Spring. ^^,


Finish our great dinner about 10.30 pm. ^^,
Oleh sebab terlalu kenyang, ta sempat makan kek. So, singgah di taman n enjoy our crazy day at Genting-Wannabe bak kata misshoho and cik zedty. kekeke.
Makan kek di meja jongkang-jongkit. memang syok bak main roller coaster. Malangnya, si birthday girl langsung ta ada tiup lilin. dan itu memang satu sejarah dalam hidup, ta ada tiup lilin. owh sungguh sadis ku rasakan T.T.
But, nevermind, at least ada kek, walaupun hanya slice kek. kekeke. 
 Sampai di bilik 20 minit sebelum pukul 12am, 13 september 2011.
Masuk bilik terus bergambar dengan adik2 junior saya yang bucuk itu. keke. snap macam2 pose yang ta boleh disebarkan di public. kekeke.
Sambil bergambar, ada budak tu kan sedih la konon2 nya sebab teda tiup lilin lagi, asyik tengok jam. sudah dekat pukul 12. T.T
At last,dapat jugak tiup lilin 5 minit sebelum pukul 12. kekeke. Thanks adik junior saya.
muuuahhhh. kamu semua terbaik. akak sayang korang banyak2 la. kekeke. 
I love my heart candle 

Terima kasih semua. Serius terharu sebab banyak dapat wish. Ta kira la yang wish dekat fb(susah2 buka profile saya untuk wish ^^,), yang hantar message, yang call saya, yang wish tepi jalan, yang wish di sosial network yang lain. Thank you! thank you!.
I had a blast b'day on 12th Sep 2011.

 semoga hidup ini dirahmati Allah, semoga hari2 depan lebih baik,semoga orang-orang yang saya sayang terus kekal di sisi, semoga kejayaan dikecapi, semoga hidup ini dipenuhi dengan kenangan2 indah, semoga tubuh ini sihat sentiasa untuk terus kukuh berdiri dan semoga hati ini kekal bahagia walaupun bersendiri. kekeke.

nota kaki busuk: free call celcom selama 7 hari disia-siakan begitu sahaja, free call maxis sehari juga sama disia-siakan. langsung tidak digunakan. T.T. sungguh rugi. 

2 comments:

mia said...

eppy belated besday kak kelly p)

♥KellY Eun♥ said...

tQ dear ;). dah tua ni. T.T

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon