Friday, September 23, 2011

PRIVATE ♥

sudah lama tidak merepek di blog neyh. asyik2 entry korea. ta habis2 dengan korea. maklumlah k-popers sejati kan. begitulah cerintanya. ngee~. Btw, tadi buat satu lagi blog baru. private blog untuk mumbling. Untuk meluah segalanya2 yang terpendam di benak ini. Mungkin ada yang perasaan, sangat2 lama saya tidak tu kan, cerita benda touching2, benda2 yang berkaitan hati dan perasaan, marah ka, sedih ka, apa2 la,pokoknya benda2 berkaitan hidup yang lebih privasi.
ya sedaya upaya untuk menghalang tidak publish di blog kesayangan ku ini. bukan apa, setiap hari, tgk stats, ada saja visitor, walaupun ta beribu raban dalam sehari macam blogger famous.. kadang2 terfikir juga bila tgk jumlah follower boleh sampai 500++. sumpah ta pernah paksa orang follow. dah dekat 6 bulan juga berblog walking tinggalkan jejak. ada tu ada, tapi ta banyak. sebab hanya menjadi silent reader sejati :). apa saja la yang ada di blog neyh, sekadar blog picisan. boleh di pungut di jalan2. keke. rasa tidak layak di-follow pun ada jugak..

Kadang2 risau juga bila baca blog yang selalu saja didatangi anon yang sentiasa ta puas hati dengan kehidupan orang lain. asyik bash sana sini, jatuhkan semangat, kutuk, sampaikan cerita yang ta betul dengan orang lain. sangat risau. Alhamdullilah, setakat neyh ta ada lagi.ada pun sebiji dua. yang ta kritikal.

Kadang2 rasa kesian dengan blog neyh, terbiar. rindu pula masa awal2 berblogging dulu. masa tu boleh luahkan apa sahaja kan. tadenya orang nak baca. sekarang, tulis apa pun agak berhati2 di situ. takut melukakan hati sapa2, takut buat orang terasa, dan takut bila cerita tu terlalu peribadi untuk bacaan orang. apa2 pun terima kasih sebab sudi juga singgah di sini. boring kan blog neyh? kekeke
mmuahh. i love you loyal reader. i love you too silent reader ^^,
Followers come and go, but silent and loyal reader stay. forever maybe? idk.
Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon