Wednesday, September 28, 2011

FIGHTING!♥

Salam manis,

Good Luck untuk semua budak2 AS120 yang akan start paper 1hb 10 neyh. Fighting my dear friends! Aza! Aza! (Junior2 sudah habis paper kita belum start lagi kan. kekeke.). 
"Ehem. ehem, buat semua orang izinkan saya jawab paper dengan tenang k. kalau ada buat korang terasa hati, sengaja tau tak sengaja. saya minta maaf tau, halalkan makan minum. semuanya laa. boleh kan? dan saya pun sama, kalau ada salah silap korang, saya maafkan dan halalkamn juga. ececece. macam ucapan raya pula. hehehe. eii, berkat itu penting tau. >_<"
Buat junior2 saya tersayang, sunyi pulak korang tade. bila ada terlebih bising pulak. kekeke. Will miss you all!. korang asyik post kat wall akak je kan. aish, ta sampai seminggu dah rindu eyh. Jumpa lagi sem depan! 
Buat adik-adik yang akan ambil PMR, good luck juga tau!. do your best! 
Buat si adek (yg paling la tersayang), jawab bebaik paper nanti tau. jgn asyik ingat cinta hati tuh. aigooo. kakak mu ini pun ta bercinta lagi. aigoo~aigoo~~. Fighting! kalau banyak A nanti ku bagi habuannya ok? *ikut ayat cynthia untuk adik dya* kekeke.

Fighting semuanya!! hwiting! jiayou! aza! aza! 
Mr Shy Boy dah habis paper belum eyh? belum kowt. Good luck untuk dya juga! puhahaha! >_<

nota kaki busuk: Lepas habis paper, 10hb flight balik sabah. 12hb ada MUET. "MUET tuh macam BEL juga eyh? omg ta sedia apa2 pun. =_='

7 comments:

cynthiageorge said...

waaa adik ko pn PMR ^___^

mimylia said...

good luck kelly!

♥KellY Eun♥ said...

a'ah. good luck tuk dorang berdua. kekeke >_<

liliani said...

fighting;p

♥KellY Eun♥ said...

Tq dear! fighting2x>_<

norhatizahmohamed said...

good luck kel~ ingat daku saat kau menjawab paper ;P

♥KellY Eun♥ said...

hahaha. kalau aq ingt ko mst dpt A++ kan. hehe. btw, tq teezah,,mau aku nyanyikan kah lagu smlam tuh? hehe >_<

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon