Saturday, July 30, 2011

GOODBYE MY CITY HUNTER♥

salam manis,

yeah, baru siap dowload final episod City Hunter. Penat tunggu seharian.akhirnya keluar jugak.
Oh tidak~~adakah city hunter saya akan mati?
Battle between 'father' and son. owh yun seng aboji. kenapakah dirimu sungguh kejam!
wuaaaaa
tidakkkkkkk
takutnya nak tengok!
lepas neyh ta da lagi la gangguan perasaan semata-mata tunggu setiap episode keluar.
serius ini drama action terbaik kegilaan saya lepas Fugitive Plan B! owh sungguh!
Good bye city hunter.ahhh walaupun 20 episode, ta terasa pun. kalau ada 40 episod lagi best. (ceyh, nnt ko sendiri jugak yang sakit jiwa kelly. yang 20 neyh pun dah merana menuggu). >c_)<
My City Hunter Lee Yun Seung!
Lee Min Ho oppa, saranghae!!!
 owh oppa, you should just date Kim Min Young unnie. you two look so good together.
I'm shipping MinMin couple. awww~~~

Good night everyone. gonna watch my fav drama right now.
(nak sedia tisu banyak-banyak dulu! wuaaaa)
bye. annyong! 

nota kaki busuk: akan menyimpan untuk beli DVD City Hunter. nampaknya kena berjimat cermat sbb terlalu banyak DVD dalam list to buy! owh tidak! minta-minta ada $$$ jatuh dari langit. boleh beli DVD secepat mungkin. kekeke.

3 comments:

farahnabila said...

wahhh. dah sampai episode last?


Lee min ho :P

♥KellY Eun♥ said...

yaaaa,dah last. neyh mata masih bengkak tengok ending~~~owh sungguh~~~nak season 2! hehe ;)

~~~~~haira~~~~~ said...

kaly! sori selalu stalking tapi ndak kasi tinggal msg :D nice blog :)

- Ariah

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon