Thursday, July 28, 2011

TWO MONTHS AND & A DAY ♥

Salam manis,

Sebenarnya dari hari isnin nak buat entry neyh, tapi masa dan waktu tidak mengizinkan. yeah, I received my zine 3 days ago. Lama tunggu, disebabkan cuti mid, zine tu di hantar ke alamat kolej. terpaksa tunggu habis cuti baru dapat ambil posto saya. hehe.siksa jiwa~~

Zine neyh memang sangat sesuai untuk jiwa puitis diriku ini. kekeke. 
So, memang wajib beli.(wuuuuu~~~)
Really love this. sebab ada 'bintang'. ;)
Ditulis oleh seorang blogger lelaki, Adi Wafi. 
Katanya, semuanya ditulis pengalaman dya sendiri. so kira cerita benar la kan? dan dalam neyh pun semuanya disusun ikut kronologi tau. ending dya memang saya sangat suka!. serius. terus terfikir nak buat benda sama. tapi ta jual la. kekeke. saya nye jiwa puitis kan ke laut sikit. 
Btw, buat kamu yang nak dapatkan zine neyh boleh order kat tauke dya sendiri. hehe. order kat abg Adi Wafi, terus direct kat penulis dya . Ta payah susah2 cari kat kedai buku. bak katanya, zine neyh memang laris di pasaran gelap tau!.kekeke. so cepat2 dapatkan k selagi stok masih ada.
Harga boleh runding. hahaha. ok tipu. 
Harga dya memang murah dan sangat berbaloi. 
Sapa-sapa yang berjiwa puitis macam Cinta dan Rangga dan macam saya juga cepat-cepat dapatkan k.
Tekan link ini! dan enjoy your zine!
pssttt~~ingat agi tak cikgu Adnan Abu Hassan, lorh. kata peminat Akademi Fantasia. xkan udah lupa deyh?
. Cikgu Adnan pun dah baca zine Two Months and A day macam saya juga. akak2 model macam kak Fatin Suhana pun dah baca.
woww! nampaknya manusia-manusia cool sahaja yang sudah baca zine neyh. kekeke.
eyh, jealous la tuh~~~kalau jealous boleh la beli sekarang jugak kan?. haha. 
 Lepas-lepas neyh nak jadi manusia berjiwa puitis juga. biar sakit jiwa korang baca blog ini. kekeke.
momo pun suka baca zine neyh sebab dya jiwang. haha. 

2 comments:

mia said...

alahai, jiwang juge ye kelly.:p

♥KellY Eun♥ said...

hahahaha, itu semstinya cik mia~~~~kamu pun sama kan? aiseh~~~~;)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon