Sunday, July 10, 2011

I LOVE YOU MY CUTIE PUMPKIN!♥

Salam manis,

Mungkin kehadiranmu 3 tahun lalu terlalu menyakitkan, kehadiranmu 3 tahun lalu bagai satu mimpi ngeri, kehadiranmu 3 tahun lalu umpama sejarah hitam dalam hidup. 
Tapi, 
tanpa aku sendiri sedari, semakin masa berlalu, kau juga yang jadi penyeri. kau juga yang jadi ikatan tali kasih sayang itu. kau juga yang memberi senyuman. senyuman yang sudah lama tidak ku lihat terukir di bibirnya. kau juga yang menghulurkan tangan, membawa aku untuk sama-sama merasa keriangan di dunia mu. Terima kasih sayang :). Maafkan diri ini kerana pernah membenci dirimu, maafkan diri ini kerana pernah berniat untuk tidak menerimamu, dan maafkan diri ini kerana tidak pernah melihat hari pertama mu di dunia. 
Selamat ulang tahun ke-tiga Alya Atifah. Happy 3rd Birthday my only sister. Semoga membesar dengan baik. dan membesar dengan cantik macam kakak juga. muahahaha. Stay healthy and be a good daughter and sister. Jangan terlalu manja. i will get jealous u know!. kekekeke. and i hope you will understand someday. your brother  is my brother and so my nenek is the same as yours also!. kekeke. ingat tu. 
 if someday you will accidentally read this, i just wanna told you. i love you! kakak bby syg kakak lya. ok? hehehe. if someday, we can't make up. i just wanna told you i'm glad to have a sister. a sister that i'm dying wished from my mum before.
at least i get the chance to be a part of you.
you always be my cutie pumpkin!
 kekekkee. but you know, when you read this i'll bet you already slim like me kan?
don't eat too much baby! kekekeke. tengok macam kakak, makan macam ada pelihara lembu dalam perut tapi tetap maintain. kekeke. contohilah kakakmu ini. >_<
apa-apa pun u r another best present in my life. mmmuahhhh. 


 p/s: Happy Birthday to u my dear fren Farzana Naim. sorry soryy sorryyyyyy i'm late. happy belated b'day love u!
Happy Birthday to Iylia syafiq Laa n Izzaty Madiah also. sweet 20;)
Happy Birthday to all the sweetest birthday boy and girl that i know ;)
Saeng'il chuk'a Kim Hee Chul.

2 comments:

Syue said...

Waaaaa, she's soooooo cute!

♥KellY Eun♥ said...

kekekeke, n sangat tembam~~~>_<

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon