Friday, July 22, 2011

Ottokaeeee~~~~~~~~~~~~

Arghh~~~~
I'm dying to know what happen next!. Gonna watch City Hunter episode 18 without sub now. wae? without sub!!!!why did this happen to me? omo, ini lah yang jadi bila gatal betul mau tengok cerita yang belum habis. ottokaeeee~~
Lee Min Ho sshi you never failed to make me love your drama..
Arghhhh stresss nyaaaaa.
kenapa kena ada 20 episode?
dan kenapa kena keluar setiap hari khamis?
kenapa?kenapa?
wuaaaaaaa. dah ta boleh tido malam?
grrr~~~
seriously this drama haaaa??
make me so emo~~aigoo~~~dah lama x tengok cite action yang super duper daebak.
super  duper make my heart *dugeun2*
super duper amazing
arghh strees dengan watak2 yang menyibuk nak tahu siapa city hunter
arghhh~~benci dengan polis yang menyibuk. dah ditolong tuh dah la. arghhh. sibuk betul
Haaa padan muka Yoon seung aahhh~~~tembak jak polis neyh. tau menyibuk je kerja dya. grr~~~

wuaaaaaaa? what happen to me. being so emo.
wuaaaaa, cepatla keluar, i'm too know what happen next!!!what happen next!!!

p/s: bagi yang terbaca. sila jangan kata2 apa2 senyum sahaja ok. sila jangan layan budak yang obses dengan drama korea. >_<.
INI HANYA LUAHAN HATI YANG TERLALU EMO!!
CITY HUNTERRRRRRRR~~~DUSH~~DUSHH~~~



2 comments:

Budak Giler Cadbury said...

hehehe i'm addicted to korean too tapi tak layan cite action sgt :)

♥KellY Eun♥ said...

wahseh high "5", sy pula ta kisah~~~yang pntg jalan cite best. action2 pun tapi buat jiwa kacau~~~hahaha >_<

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon