Thursday, July 28, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #2


Persaan paling heaven bila di petang khamis yang indah ini kelas habis awal sikit, dan di kala perut tengah menyanyi-yanyi riang. tetiba dapat mesej comel 
"Kelly nak makan apa, nak order McD neyh".
awww. paling idol la masa-masa neyh.
Dan paling heaven lagi bila di hari khamis yang indah ini juga dapat tahu watak paling kamu BENCI dalam drama City Hunter tu mati akhirnya! muahahahaahahahahaa
dan paling idol dan heaven bila sekarang neyh anda tengah menikmati cheese burger sambil tengok City Hunter episode 19 with sub.
muahahahaha
Oh sungguh spontaneous khamis ku ini.
Oh sungguh heaven!

p/s: Thanks kak Iqa for the McD. jauh2 datang nak belanja kan. sungguh terharu jiwa ini. muahaha. kak iqa! jangan jerit Super Junior pula kat stadium nanti bila tengok bola.
Good Luck Malaysia. Malaysia pun boleh bha!.:)

2 comments:

dLa Suri said...

tbe2 dla jd ngidam mcd jgak, haha

♥KellY Eun♥ said...

nnt sy pos mcd kat sis eyh? nak apa? big Mac? kekeke >_<

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon