Saturday, January 01, 2011

HAPPY NEW YEAR 2011 ♥

Salam manis,
HAPPY NEW YEAR.HAPPY 2011
salam tahun baru buat saya dan kamu semua. Mesti semua berkobar-kobar buat azam baru kan.
Moga tahun 2011 lebih bermakna untuk kita semua kayh. yang paling penting kita semua sihat dan dipanjangkan umur. Kadang-kadang kita lupa, macam-macam wish kita buat kan? tapi lupa doakan kesihatan diri dan keluarga. kalau badan ta sihat, berpenyakit semua benda pun ta dapat berjalan lancar kan.
Harapan saya? saya harap semua orang disekeliling saya sihat, bahagia dan gembira selalu. 
Let's make more beautiful memories my dear frens.
Cherish the new year!

Btw, semalam saya sambut new year dengan family aunty saya. Apa-apa pun sangat teruja sebab tahun neyh aunty kata tengok firework dekat KLCC, tahun lepas kami pergi dataran merdeka. So before ke KLCC, we had our dinner at Pavillion. Enjoying Japanese cuisine. Deliciouseee~~hehehe
Owh iya, christmas decoration di Pavillion memang cantik tahap dewa dewi. You should go and snap pic dear!,sumpah cantik! ta tipuuuu,,huhhu (tapi pic soma dalam camera aunty,cam sy habis bateri,huh~~)
Just like a fairy tale


 
HAPPY NEW YEAR!
WELCOME 2011
^_^
GOD BLESS

4 comments:

Zainatun Adilah said...

wah awak pun sambut kat kl semalam? sep!!!

Fay said...

happy new year kelly! eh awak kat kl ke? sambut kat klcc ye? hahaha

.::: Princess MOMOY :::. said...

hepi new year dear
semoga yang dicita dapat dicapai yer

Saya Blogger TERENGGANU
MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

happy new year !
aww , sye tak pegi pon T_T

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon