Monday, November 29, 2010

HAPPY SWEET 19 CIK SARAH ♥

Dear Sarah,,
mesti sekarang tengah marah dengan saya kan,,sebab lambat wish,,bukan lupa sayang!
seriously,,sorry sebab ta wish pukul 12am semalam,,^-^
btw,,still tak lewat lagi kan?kan?alala,,,jangan la merajuk,,
neyh nak bagi hadiah untuk kamu,,hadiah yang sangat murah,,ta dapat nak bagi kan,,sebab cuti sem,,haa,,tu la,,sapa suruh lahir lewat-lewat?ta dapat nak dapat sambut b'day dengan kengkawan,,hehehe,,

Btw,,,wish you Happy Sweet 19 my dear fren, Siti Sarah Ismail,,Sihat selalu,,bahagia selalu,,berjaya dalam hidup and may love always surround you,,dan moga birthday tahun neyh lebih bermakna dari tahun-tahun sebelumnya,,selamat memasuki alam 19,,wahh,,lambat sungguh,,heheh,,btw,semoga persahabatan kita kekal selamanya okayh,,sayang kamu!
Instead of counting candles,
Or tallying the years,
Contemplate your blessings now,
As your birthday nears.
Consider special people
Who love you, and who care,
And others who’ve enriched your life
Just by being there.
Think about the memories
Passing years can never mar,
Experiences great and small
That have made you who you are.
Another year is a happy gift,
So cut your cake, and say,
"Instead of counting birthdays,
I count blessings every day!"
just a small present for you,,enjoy ur b'day!,,have a blast one!
HAPPY BIRTHDAY
nota kaki : Sorry ta letak pic taekie kamu,,huhu,saja letak gambar seung hyunnie besar2,,haha,,kek tuh eunhyuk oppa buat sendiri tuk kamu,,ahhaha

6 comments:

Fay said...

ohh cantik la pic yang last tu. :D

happy birthday to your friend!

♥KellY Eun♥ said...

thanks cik fay,,kawan saya minat sangat kat eun hyuk ngn seung hyun ft island tuh,,tu je hadiah boleh bagi,,hehe,,^-^

Limau Ais said...

happy birthday to sarah.. so sweet lah ur wish untuk ur friend

kelly, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote awak.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

Anonymous said...

comme lirait attentivement, mais n'a pas compris

Amoxil online
Order AMOXIL Online Canadian

kira said...

sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnggggg KELLY =]
THank U ^___^

♥KellY Eun♥ said...

@Limau Ais:..Thnks so much

@sarah: u'r most welcome my dear,,happy b'day,,selamat hari tua,,hehe

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon