Sunday, November 21, 2010

MELAPORKAN DARI BUMI SABAH♥

 Salam manis semuanya :) 
 rindu saya tidak?hehee,,i'm back! lama banget tidak post entry kan?
kamu semua sihat kan?kalau sakit,, rehat-rehatlah,,kan dah cuti sekolah,,buat spm and stpm candidates,,good luck semuanya,,ni men yi ding jia you okay!aza-aza fighting!!
wahseh,,rindu banget tekan keypad neyh owh,,dan hari ni saya melaporkan dari bumi sabah!
it's holiday hoho!,,weee~~cutiiiii!!! Buat teman-teman di bumi KL,,saya rindu kamu!!,,jumpa sem depan yaa,,take care tau!

Dan oleh sebab berapa minggu tade post entry,nampaknya banyak laa entry-entry saya akan keluar di dashboard anda,,muahahaha,,Btw,,mesti ada yang tertanya-tanya ke mana saya menghilang kan?(perasannya budak neyh,,aigoooo),,hehe,,tipu kalau ta ada yang cari,,walaupun dekat dua minggu saya ta ada buka blog dan blogwalking,,tapi traffic blog saya tetap naik setiap hari,,haha,,kantoi,,siapakah insan yang merinduiku itu ya?aigoo,,so sweet of you,,jangan rindu-rindu lagi ya,,haha,,neyh saya dah kembali neyh haa,,mihihi,,

sebenarnya bukan malas nak post entry,nak kata busy pun tidak juga,,tapi sejak saya sampai rumah (15hb) tuh,,saya busy menghadap lappy,,hahaha,,mestilah sebab layan cerita-cerita korea kan?haha,,dalam berapa hari neyh kan saya dah habis tengok >>>>>>>>>>>
 My Girlfriend is Gumiho
Playful Kiss,,
 dan Fugitive Plan B
muahaha,,,biasalah,,dekat hostel mana ada astro kan,,jadi balik rumah balas dendam tengok semua cerita,,korang dah tengok meyh?buat yang belum tengok My Gf is Gumiho
 saya sarankan,,kena tengok cepat-cepat,,rugi tahu!,saya habiskan tengok sehari setengah jak,,sanggup ta tido!,,huhu,,Banyak lagi cerita nak sambung tengok

,,thanks kepada kawan-kawan baik saya terutama Mad,,Zaid dan Dean yang sudi menderma cerita-cerita di external dowang,,,makasih ya ^-^korang pula buat apa cuti semester dan cuti sekolah neyh?saya rancang nak habiskan bepuluh-puluh cerita dalam external saya,,
lepas tuh nanti nak pergi melancong,,family outing tahun neyh?Kuching Sarawak!yeah sudah beli tiket flight,,bulan depan bercuti di sarawak!wehee~~~dan buat kamu,,enjoy your holiday kayh my dear friends! jaga kesihatan masa cuti neyh,,jangan nakal-nakal tau *wink*

5 comments:

complicated said...

kaly!!!!! bru mau post kat fb... windu bca entry ko.... hihiihii.. hapy holiday fren..... ole2 dri srwk ble??? ekekke...

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh.lama xupdate.sibuk tgk cite korea upenye.hehehe~

♥KellY Eun♥ said...

cheng:hehhe,,boleh,,nanti aq bawakan kucing banyak2 ya,,heheh

sis sizuka:...hehhe,,banyak lagi neyh nak sambung tengok,,*-*

uncle_crew said...

cik kelly baru update ye huhuhuhu fb cik kelly ape eh??...

♥KellY Eun♥ said...

yupe,,,,dah lama x update,,

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon