Thursday, November 04, 2010

THE SMILING EYES♥

salam manis^-^
Moga hari-hari kamu ceria dan dipenuhi dengan saat-saat manis,,tahukah kamu setiap 60 saat tuh sangat penting,,dalam setiap 60 saat akan wujudnya perasaan gembira tau sedih,,jadi,,penuhilah setiap 60 saat mu dengan saat-saat gembira kayh,,boleh kan,,jangan muram-muram,,dan jangan rosakkan hari-hari orang sekeliling kamu,,60 saat kegembiraan orang lain akan hilang disebabkan muka monyok kamu,,ta baik tau,,hehe
"hadapi dengan senyuman,,semua yang terjadi biar terjadi"
"looking in your eyes is like looking a window seeing clear skies of days gone by,"your sweet and smiling eyes,,take me to paradiseit makes me want to cry tears of joy whenever i see your sweet and smiling eyes-aaron neville: your sweet and smiling eyes-
Bapa saya pernah cakap "orang yang senyum dengan matanya tuh orang yang senyum dengan penuh keikhlasan",,dan hanya kerana senyuman dapat buat hati kita jadi tenang,,dan ada juga senyuman yang buat seseorang cair macam ais kan,,betul tidak?saya suka sangat tengok orang yang senyum dengan matanya,,,dalam hati terus cakap.."eyh dya senyum la,,dya senyum la!mata dya pun senyum!wahseh,,,mata dya pandai senyum laaa,,,"
arghhh,,rasa macam terbang di awang-awangan bila tengok orang yang senyum dengan matanya sekali
sangat kawaiiiiiiiiii,,,rasa macam nak culik mata dya,,boleh?

menurut pemerhatian saya la kan,,smiling eye neyh dimiliki oleh manusia-manusia yang punya bola mata yang besar,,maksud saya biji mata lebih memenuhi ruang putih mata,,,arghh,,susahnya nak cakap,,meyh saya lukiskan sikit,,hehe,,
hehhe,,besar tak bola mata dya?ngeee~~~
 Owh iya! ta semestinya orang mata sepet jak yang punya 'smiling eye' tau,,tapiiii,,kebanyakan yang punya mata sepet lebih berpotensi memiliki smiling eye,,,,uuuu,,,sungguh hebat,,mata pun boleh senyum kan,,weee~~ jadi,,hari neyh,,saya nak tunjuk manusia-manusia comel yang punya smiling eye,,,smiling eye kesukaan saya,,tapi jangan heran la kan kalau tengok dalam list saya semuanya manusia-manusia korea,,haha,,,saya dah cari orang-orang malaysia yang ada smiling eye,,tapi ta terfikir dek akal fikiran,,ngahaha,,mari kita mulakan dengan carta wanita dahulu eyh,,,

smiling eye yang paling-paling buat saya rasa nak culik senyuman dan mata dya jatuh kepadaaa,,,
jha-jhannn
TIFFANY SNSD
 SNSD TIFFANY ^-^
kalau dya wink memang power tau,,hahaa,,cair hati seorang lelaki,,kyaaa~~
dan mari kita lihat her killer smiling eyes,,,saya sukaaa!!!
 
aigooo,,,mata dya jafi huruf 'm' bila dah senyum,,,wehehe,,

how about guy with killer smiling eye?
pilihan number satu saya jatuh kepadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jha jhannn,,
JANG GEUN SUK
muka garang ini terlindung di sebaliknya 'smiling eye',,wink2,,
Selain tuh ramai lagi yang memiliki smiling eyes,,,jom tengok yuk,,,,^-^
rasa nak senyum sentiasa jak bila tengok dowang senyum,,
sambil tengok-tengok pics dowang korang yang tengah menghadap skrin neyh pun senyum laa sekali,,exercise mulut dan mata,,,hehe
KIM SO EUN
 DONG HO U-KISS
SULLI FX
 ONEW SHINEE
NICOLE KARA
weheeee,,ramai lagi kalau nak senaraikan,,
how bout u?do u love the smiling eye?
senyumlah dengan ikhlasss,,senyum seindah suria,,senyumanmu amatlah bermakna
have a nice day peoples,,wink-wink^-^

5 comments:

Nas Adila said...

tiffany adr lagu baru .

banji . ost citer ape ntah.

Anonymous said...

huhuuu smile alwyz huuuhuuu.. fb awk pe name eh?? penat dok mncari r kelly..

Nisa' said...

Haha, when I try to smile, people tends to say, "Senyum tak ikhlas". Sedangkan saya memang ikhlas. People are weird.

Siti Noraisyah said...

senyum seindah suria.. rindu pulak kt lagu iklan tu.. hehe.. btw, u have a very lovely smile.. ^^

Jom singgah blog siti..^^

TUKANG GAMBAR said...

request entry: bila nak keluar dengan kami pulak?

p/s: dari insan terabai!

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon