Sunday, June 20, 2010

▌HAPPY FOR U DEAR♥ ▌

Baru sebentar melepas rindu dengan my bestie twin ching'gu miss Cynthia George...aowhhh..rindu banget dengan dya..dah dekat setahun lebih ta jumpa...rindu gilakkk neyh...btw,,walau jauh di mata tapi tetap dekat di hati..wee~~~

After form 5 terpisah,,,nampaknya kami dijodohkan lagi berdekat-dekatan..muahaha..wee~~Congrats to u my dear cutie chinggu...So so soooo happy dapat dekat denganmu lagi..yeah..I like banyak.Thanks God..aoowww~~na nangis neyh tau...yeah sa dapat balik kawan baik saya..ngeeee~~guess what?..Dya dapat sambung study kat sem...walaupun bukan kat KL,,tapi kat Pahang..sekurang2nya sa dah dekat dengan dya....wee~~~sayang dya banyak2...happy happy happy..^______________^vowh yeah~~owh yeah~~rasa nak nagis berguling2 sekarang..miahaha...ni air mata kegembiraan..uhuk222...T.T
pic zaman2 kegemilangan English Drama Team sekolah..muahaha..


Dear Chin'gu : Qing ai de...wo zhen de hen xiang ni ooo..Congrats 2 u..Chuka-e...ni yi ding jai you ok...jaiyou jaiyou..aza-aza hwiting! btw,,kita mesti jumpa kali tau...sorry bab ta dapat jumpa masa kamu dtg ari tuh..really sorry..btw kali neyh mesti boleh punya...pesan kat mamY yaaaa..heheeeee..kita snap pic banyak2 untuk tebus setahun lebih tuh tade bgambar kan..muahaha..n g shopping sampai sakit kaki,,beli baju twins,,cerita dari atas langit sampai lubang cacing,,ketawa sampai merah muka macam kuali panas...muahaha...i miss that moment,, n have a save journey 2 KL...see ya qing ai de..Zai jian..^^, muahhhxxxzz

2 comments:

bspotgurl said...

u know what, both of u you nampak sweet sgt

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hehhe..ada nsweet mcam cotton candy tak?>..hehhe...tapi kawan sa lg comel..hehehe^________^v

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon