Sunday, June 27, 2010

AWARD FROM ME TO YOUUUUU ♥

Salam satu dunia semua...^_^v
Hari neyh,,di hari yang indah lagi mulia neyh..wehehehe..Kelly nak bagi award tuk blogger-blogger bertuah. Mesti empunya badan yang dapat award neyh terharu sebabbbb award neyh dari princess tau...haaaaaa...award dari istana saya,,Cotton Candy Paradise Castle...muahahahaa. Sa tetiba nak bagi award juga sebab banyak yang sudi bagi n share award kan,,itu pun ada yang sa ta buat entry bab da dapat award yang sama sebelum neyh...btw,,thnks bab sudi bagi sampai dua tiga kali...hehehee

So....award dari sa neyh special tuk blogger yang nice, friendly dan yang paling penting sekali award neyh sangat-sangat special untuk blog yang great and best untuk dibaca.
Al-maklumlah sejak cuti sem yang panjang banget neyh,,sa banyak habiskan masa menghadap lappy baca entry orang...So,,blog-blog yang best tuh buat hari-hari sa bermakna jugak arr...ta arr borink duk umah....hehehehe..buat sa gelak, buat sa happy, bagi ilmu n tips2 berguna, cerita touching2 n ta lupa cerita sal gossips jugak kan..muahahhaa

tadaaaa~~~award yang simple dan hanya buat beberapa minit bab teda idea...ngehehe..
Sa nak bagi award neyh kat blog2 yang sa follow n yang me-mollow sa jugak...nnt sa sound kat jerit box tau cerita-cerita box yaaa..hihihii..^^,

Tapi...bagi yang dapat award kena la jawab soalan-soalan howt dari saya..boleh kan??..^_^

1. Suka tak dapat award neyh?bagi ucapan sikit...^_^v
2. Bintang tuh cantik tak di mata kamu? suka bintang ?
3. Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya
4. Bagi award neyh kepada 3 blogger yang lain yaaa..jangan lupa tau..

Done!...soalan kedua tu saja jak tanya...macam teda kena mengena langsung..mihihihi...tapi sa saja tanya sebab sa sangat suka bintang...hehehe..kalau boleh nak tanya lagi..suka pink tak? suka cotton candy tak?..muahaha...tapi nanti orang yang dapat award naik menyampah pulak nak jawab..negehe..btw. Congrats bagi sesiapa yang bertuah...^_^v

p/s : oleh sebab ta boleh right click...sila click dan tekan award tuh sekuat hati yaa....jangan malu2...^^, kalau malu-malu click award tuh,,,ta dapat pulak..hehehe^_^

19 comments:

Afiq said...

waaa..terharunya afiq dapat ni..nice2! hehe TQVM yer cik eunzi :D

sizukaDeboss said...

whoooaaa tenkiu tenkiu.comel gila award nih.nanti sis tampal dekat blog okeh:)

Mrs. Apple :) said...

terima kaseh awk.
sweet :D
nnt sye completekan :)
then i'll inform u :)
arigato!
kawai :p

Mrs. Apple :) said...

dah buat.
jenguk la :)

KN28 said...

timekaseh kak! (:
nnt adek update k ^.-

SYAZA said...

dearr...
thanx coz bg award t ite wt entry keyhh..neway thanx muah3 :)

PiNk ButTeRfLy said...

yeay!! dapat award lagi!!

thanks so much dear.

today gak I wat dengan award yg lagi 1 tu. =)

-fickryhisham- said...

我不知道你是华人。。

谢谢你。。

你让我很感动。。。

我认识你很高兴。。。

WZulhilmi said...

Terharu!!!! T T

Thanks ye bagi award! Seronok tul dapat award2 ni.. Lagi dari princess. Muahhaa

Thanks again!! i really appreciate it!! :)

qellissa said...

thanks bg award ni kat qellissa..=)

faezah hannah albaj said...

wow..cute laa award tue. thanks dear! nnt i buat n3 k.. nway i'll follow u. sng nk terjahhh!!! ehe

misshoho said...

tq2 bgi award..huhu

gades ain said...

thx dear fer da awarddd! ^^ nty ain amek yekkk ;)

aku gadis biasa said...

tq sweety!
cm x cye jek dpt award...
sy bdk bru blajar...

:D

thanks again!

Dawy said...

oke eunzi
dah siap dah
thanks tau ! happy dapat award nih dr u . :)

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

~~~u'r wc somanya..happy blogging!^^,

fatinathirahazmi said...

nanti saya ambik yeaa :)
busy sikit sekarang ^^
hujung minggu ni , promise !!

siti hajar said...

kelly tengs for the awards..
i heart u babe..
bace kat blog jaja, jaja jawab. hehe

cik shara gadis bunga said...

syg :)
i baru jek free
n da update
tengs :)

http://duniasigadisbunga.blogspot.com/2010/07/my-1st-award-dr-kelyy-eun-sumpah-ta.html

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon