Wednesday, June 23, 2010

2 PULUH TENTANG SAYA ♥


Thanks tuk Sis Shuhada yang berpenat lelah tag org ..hehhe..muahhkss^-^v
so sa pula kena berhempas otak jawab tag neyh...20 tentang saya^-^v

Sa guna nama Kelly meng-online kan diri di laman-laman sosial..Kelly tuh nama saya yang kawan-kawan saya panggil. Nama sebenar, tekalah sendiri, hehek

Lahir di musim bunga..muahaha..berbintang Virgo..tulah terserlah kefeminan sa..oawwhh sunnguh kanji statement mu itu Miss Kelly..uek!

Ada 3 orang siblings, sa seorang perempuan...

Percayalah perempuan ini sangat pendek...dan ta boleh tinggi-tinggi lagi sebab sudah tumbuh gigi yang di hujung tuh..dan terbantutlah cita-citanya mo jadi supermodel..muahaha..Tapi pendek2 pun cute jugak kan? uhuk2..T=T

Tengah sambung study kos diploma sains aliran biological (AS120-Uitm) ..rancang mahu jadi doctor physcology..ta pun bedah orang...muahaha..meyh,,sapa nak dibedah..meyh sini sa bedah2..muahaha..ta pown jadi pharmacist jak la..buat ubat sakit cinta..miahaha

Pencinta pink dan purple....dan bermimpi2 tuk tinggal di dalam istana yang serba pink..oawhh sungguh indah kalau di kenang-kenang

Sangat sayangkan encik2 dan cik2 teddy nya..sebab dowang la peneman selama sa tidur bertahun-tahun neyh...dari kecik sampai panjang lebar neyh..dowang tetap setia menemani di kala sa mengalami mimpi2 aneh...

Sangat suka minum susu..yuuu..my fav tuh....setiap bulan bapa sa akan hantar susu packet dari sabah tuk sa minum sebelum tido..n sebelah pagi n petang akan terjah 7e beli dutch lady..yummy...sa kan na tinggi..tu minum banyak kalsium..muahaha...
sangat suka tengok bintang..sebab bintang itu indah..kengkadang kalau kat umah tido ta tutup tingkap..habis tingkap tu melangap besar besar sampai sok pagi bab na tido sambil tengok bintang..hehehe..cantik kan kan bintang2 tuh???

Sangat gilew bershopping dan selalu di marah bab beli tapi ta pakai pun..pastuh sedekah kat orang...ish..ta baek tul membazir..tapi pas membazir buat pahala kan??ta gitu??muahahaa

Sangat sayang dengan kawan-kawan baik nya n akan protect dowang semaksimum yang boleh...bab kengkawan macam angel dan bintang hati saya..so jangan sakiti dowang ok?

Impikan percutian manis di south korea..jom..sapa nak bawa sa? yukkkkk~~~^^,

Pencinta k-Pop dan boyband2 yang wujud..dan pastinya pengumpul DVD n CD korea...meyh2..kita buat sistem barter tukar2 cite2..ngehehe...

Sa memang sentiasa na jadi bawang putih sebab sa kagum dengan kesabarannya...so buat pembenci diriku yang gelar sa si bawang putih..oawahhh..sa sungguh bangga dengan gelaran itu sebab kamu si bawang merah!..muahaha..

Sa memang ego..bak kata cik syafenaz..E.G.O>>Elegent.Gorgeous.Original...muahahaha..sa ego bertempat laaaa...sometimes, ada benda kita ta boleh na bagi muka sangat..kena jugak berkeras hati kan..dan pastinya sa sangat sensitif..oawhh..cepat betul ter-taouching...ngeeee~~

Sangat sukakan pantai..I'm a sea lover..tapi ta suka berenang-renang sangat bab penah lemas n ta tau langsung berenang..main pasir sudahhhh...^^,

Pencinta chocolate n ice-cream..weee~~sa ta penah buang pembungkus chocolate n ice-cream...sa kumpul benda neyh start form 3 n dah simpan dekat beribu pembungkus coklat^^,

Sangat careless..dah hilangkan handphone,,purse,,ic, n banyak lagi harta benda semasa benda2 tuh kat tangan sa jak..heee~~sampai sekarang ta tau macam mana boleh hilang...heee~~

Ta boleh tengok kucing yang ada ekor cantik lagi tebal..sebab tangan sa yang kejam neyh akan tarik ekornya dan kejar kucing tuh serta merta tanpa di duga dan tanpa belas kasihan.....muahaha..jaga2 wahai si kucing comel..

last but not least,,belum bertemu jodoh, hahaha

Untuk tugasan tag orang lain sa sound kat jerit box jak yaaa

2 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

gigih anda menjawab tag ini. haha!

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

ya,,,,terserlah kegigihan sa yang berkobar-kobar kan cik fay..ngehehehe^o^v

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon