Wednesday, June 23, 2010

NAK JADI GIRLFRIEND I TAK? ♥

Salam..hye semuaaa..
Hari neyh ta berapa na sakit sihat,,rasa na demam la kononnya,,selera makan jangan cakap,,tengok air pun macam ta ble telan,,ngeee,,sambil baring2 sempat juga melencong ke blog2 bertuah,,hehe..baring2 pun dapat tau gossips berita semasa,,juicy stories kan..membaca sambil berjalan kan gaya wawasan..ta gitu??..muahahaha^-^v

aoowwhhh macam pelik jak tittle entry tuh kan?..jeng,,jeng..jeng..Miss Kelly da x single lagi ka neyh???..ta single lagi ka??muahahaha...kanjinyaaaa~~~uek!
rasanya kemarin tau 2 hari lepas kowt dapat text berbunyi begitu,,ta tau pulak la nada sebenar si tukang hantar text tu....sepet bulat mata sa baca..na reply pun fikir sekali sejuta kali...ta pasal2,,teda angin teda taufan ada pula insan2 yang sudi buang kredit n sudi cari no fon sa..awww~~al-maklumlah,,sa tukar no baru tapi teda bagitau sapa2 pun,,hanya insan2 yang bertuah..ngeeee~~tu pun atas sebab tertentu,,bukan sombong plak,,,ish takkanlah sa sombong kan...hehehehe.actually 'dya' tu schoolmate sa dulu...kenal2 begitu jak arr.

tapi yang ney 1st time di declare macam cite drama...Wahseh..wahseh..~~bergaya sungguh si 'dya' .eleh ta macam filem pun cite kamo neyh miss kelly..Ya laa..ya laaa...mungkin ney 1st time bagi sa kan....sebab kan 'dya' buat macam cerita full house pulak,,atau yang sewaktu dengannya,,siap ada kontrak segala..siap ada tempoh lagi,,ewah2,,macam agensi cari cinta pulak,,aigooo

tapi malangnya si miss Kelly neyh,,ta pandai pulak na bercinta2 guna kontrak..walaupun selalu join drama di sekolah,,tapi teda feel na bepura2 bercinta..gilak apaa...miahaha..

apa-apa pun good luck2 kepada encik penghantar text,,,kena la buat audition supaya dapat cari watak yang sesuai tuk kamo yaaa..sungguh bergaya dan be-drama kamu neyh tau..muahaha..^-^v

5 comments:

Amni said...

Malam tadi saya baru dapat call cakap benda yang lebih kurang sama. Tapi dia cakap lagi dasat. 'Awak nak jadi bin 1st saya tak?"pergh.. gila!

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hehhee..sib bek dya tak minta kamo jdi bini ke-4 pulak kan,,,hihihikk,,

waNie Daisy... said...

hee.. untung laa..
=)

pndai dah kak kelly brdrama2..hehehe..

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hahaha..wanie...bab cinta drama aq ta pandai tau....so ta dapat la ko tgk abg ipar ko..muahahhaa

WZulhilmi said...

Buat lah drama online bertajuk "Siapa mau i jadi gilffriend dia??" Mesti ramai apply nanti.. Hahaha

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon