Wednesday, December 21, 2011

BLESSED WEDNESDAY♥

Salam manis,

Entahlah kenapa hari ini sungguh gembira.! sebabnya hari ini asyik makan free. kau, gembira gitu. Maklumlah manusia ini terlebih kuat makan. sungguh gembira bila makan banyak. kekeke. mau menangis kalau kurang makan bha. macam sekarang, tadi baru makan, sejam kemudian lapar lagi. sudah 3 kali makan pun lapar lagi?? aigooo, ini bukan nafsu. ini kemahuan perut ini. puahaha. nanti mahu beli burger di depan tu la. kyaaaa~~sedap sunggggguhhhhh. gulp. *owh tak tahan lagi* \ >o< / gulp~~gulp~~~
Oleh sebab dua hari berturut-turut ada presentation BEL. semuanya pun bawa real material. So, yang pilih company yang keluarkan produk makanan, dorang pun bawa la. saya tidak, saya buat Sime Darby Co. jadi tidak dapat la bawa produk plantation Sime darby tu. kekeke. Sungguh gembira bila dapat menjamu selera di dalam kelas. 

Dan yang paling penting, hari ini dapat makan spaghetti dari cik sarah kesayanganku. Kesayanganku yang selalu jadi mangsa buli semua orang. semua orang asyik nak buli dya. kalau boleh selagi dya ta menangis selagi tu la semua orang nak buli dya.kekeke. sebab dya comel sangat. lecturer pun suka buli dya tau. kekekee. Dya neyh darah AB. She got split-personality. kekeke. haaaa, sarah mesti marah cakap2 pasal dya neyh. kang malam neyh juga dya mengadu kat Hyuk Jae di twitter. kekeke. >_<

Oleh sebab diriku ini hantu spaghetti, kadang-kadang di hostel neyh sampai mahu menangis bha teringat spaghetti malam-malam.  tengok betapa diriku sangat sukakannya.? keke. di rumah selalu masak spagethi. Pa saya pun selalu buatkan. kadang-kadang tu, kalau mee spagethhi tu sudah habis, lantak la, makan dengan mee kuning tu pun jadi. keke.

Hari tu keluar dengan Sarah, we went to Full House. makan spaghetti. sudah habis makan mahu lagi! inikah perut namanya? badan kecil makan macam..entahlah. makan banyak pun berat ta pernah naik. seronok kan? jangan jeles yaaa. hehehe. Last2 Sarah cakap nanti dya buatkan. Sarah kan ta tinggal hostel. so, boleh la dya bertukang di dapur rumah. keke. 
tengah hari tadi dapat mesej dari Sarah "Kelly, gi bilik Zun tau sekarang. Nak spaghetti kan? aku odw dah neyh". 
weeee~~~terus cari chopstick bawa 2 set ke rumah sebelah.
kyaaaa~~ta sangka sarah betul2 masakkan. neyh yang sayang sarah lebih2 neyh. kekeke. 
yummy~~~~~>_
 Tapi macam biasa, permintaan dya selaluuuuuuuu susah sangat mahu di kabulkan. hadiah birthday pun nak juga Hyuk. kalau hyuk tu dolly doll. boleh ku beli cik sarah sayang. ini manusia. celah mana ku nak culik hyuk tu. kekeke. Btw, thanks Sarah! ta sangka sarah pandai masak.
psstttt~~~esok Sarah cakap dya nak buat kek coklat pula. hari tu dah buat Cheese kek. woot2. ok cik sarah awak dah boleh kahwin dengan hyuk! pass!kekeke
Thanks again chingguya. naaaaaaa for you~~~
#typo eja spaghetti. >,< mian.♥
 

5 comments:

moadeep said...

...I always manage to read your food posts while I'm waiting for dinner :(

allysponti said...

Eunhyuk <3 <3 <3

♥KellY Eun♥ said...

@moadeep kekeke, looks delicious right? owh moadeep, sorry. I post in my language. forgot you always come here to read my entries. <3 u! <3 ^_^v

♥KellY Eun♥ said...

@allysponti hyukkie~~~~~<3 >_>. ally pun mesti suka eunhyuk kan. kekee. >_</,

Cik Yatt said...

sdapnyeee

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon