Tuesday, December 13, 2011

HIGH FEVER T.T ♥

Salam manis, 

went to HKL yesterday after Bio's class. Skipped chemistry and BEL class. T.T.nasib doctor bagi mc.
sudah dua minggu begini. kejap demam kejap tidak. Bila malam tiba-tiba temperature badan naik mendadak. batuk jangan cakap, 1 rumah neyh macam bertanding bunyi batuk. keke. Keep sneezing & yeah running nose. Semalam cuma larat ke kelas Bio sebab sir buat kuiz, tapi jawab macam ke laut. sorry sir. kuiz dua nanti buat betul-betul. ngeee.
Sebab temperature badan naik mendadak, terus ke HKL. ubat klinik sudah habis makan. tapi ta baik-baik juga. macam mana mahu baik. cuaca panas terik, lepas tu kena hujan. lepas tu masuk kelas sejuk gila-gila punya sejuk. maklumlah, hujan di sini lain, kalau di sabah tu, mandi hujan lama-lamaaaaaa pun ta juga demam. keke. sini,kena hujan sikit terus ku jatuh sakit. T.T."hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri" sesuaikah peribahasa ini dalam keadaan sekarang? kekeke. >_<.
Ain cakap, muka doktor yang ambil darah semalam macam Edward. kesian dya, dya ambil darah orang muka dya yang pucat sangat macam tade darah sudah. kekeke. owh urat tangan masih bengkak. sungguh sakit. ini baru kali kedua di ambil darah, salute dengan orang yang rajin derma darah. sakit rupanya.
 

Itu darah saya. banyak juga yang di ambil. T.T.

 p/s: sudah masak dengan perangai pihak yang bertanggungjawab. Bila sakit, kena marah kalau inform  parents,mengadu dengan parents. bila dah inform pihak dorang sorang pun tanak angkat call. Bila dah angkat call, alasan masa pejabat isnin-jumaat tade orang yang nak hantar. (eyh? setahu ku sabtu-ahad laa, sorang pun ta dapat dihubungi T.T) last-last kita sendiri juga kena pergi hospital. Sama juga dengan kes baru-baru neyh. Budak tu dah kena histeria berjam-jam begitu, tade sorang pun yang datang, semua off phone. boleh pula ayat neyh timbul " saya ta bertugas sekarang" =__=*. nasib ada penduduk area sini yang sudi tolong. argh,,sedangkan bilik kami kena rompak, perompak siap bawa pisau dorang cuma cakap "apa boleh buat, benda dah jadi". dah jadi sampai dua kali pun masih cakap benda yang sama. ke nak tunggu kami berlumuran darah baru nak ambil tindakan(tengok, kan sudah terungkit kisah lalu =_=) apatah lagi nak hantar ku pergi hospital. hahahaha. kirim salam. ini luahan hati seorang yang ada hak . ku cakap bukan ikut sedap mulut. keke. semua pun tahu kan.

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon