Friday, October 28, 2011

DEACTIVATE STORRY MORRY

Salam manis, (•͡.̮ •͡ )

Kita bertemu lagi di episod bicara hati selepas berhariii↝hariii lamanya. Kekeke. How are you dearies? Semalam kan, kan, kan, polaris memoirs tidak dapat dibuka kan? Kui³ ter-private la pula. Ada pula yang mengadu.Baru cadang mau tutp blog.bersara kononya.(╥﹏╥).Ta sampai hati sudah. Ekekeke. Memang private la. Neyh dah boleh buka kan. Aigooo,,aigooo,,sorry for primadonna and inspirit who looking for the trans lyrics. You can browse already.enjoy! Kekeke. (ὺ.ύ ) kanjinya ayat. Macam hebat syak bha blog neyh. Kekeke. Yang neyh realiti la. They ask why? Why? Wae unnie? Wae u close your blog? I could browse FT lyric dy. See? See? Kekeke v( '.' )v .

Tapi malas lagi mahu activate balik mukabuku itu. Biar la buku itu tertutup. Sekarang tengah cuti. Buku pun tutup la. Hehehe. Semalam ada orang tu sampai call bepuluh kali bha tanya kalau dya di-block. Aigoooo, adakah? Itu ka kawan? Mana la bha sampai hati ini. Kekeke.

Act, tuan blog neyh sakit tahap tidur 18 jam sehari. Lebih spesifiknya terlantar di katil. Yea. Nampak ayat² di atas macam sihat walafiat kan. Ini pun cuma mengagahi menekan keypad. Baru terbangun tadi. Lepas dari rumah nenek, x balik rumah lagi sudah demam. Baru rancang mahu pergi ber-jogging kan esoknya? Cancel. Petang tu juga demam. Call pa minta ambil. Esok² dan 5 hari kemudiannya masih demam teruk.Semalam kena suntikan lagi. Hari neyh demam dah elok. Sudah boleh turun bawah. X pitam lagi. Sudah boleh buka blog kan. Heee. Doktor bagi ubat terlalu banyak. Rasa mahu menangis telan ubat besar² dalam kuantiti 2 biji 4 kali sehari. Ta tipu. Ada 6 jenis ubat. (╥﹏╥) . Yang paling sadis, bila bercakap pun susah. Ku memang membisu seminggu ini. Dua² tonsil membengkak. Sakit kalau cakap. Serius. Mahu saja ku bagi bahasa isyarat dengan adik². Apatah lagi telan minuman&makanan dan saliva! Tu yang rasa ta mahu makan. Sadis. T.T. Hanya makan bubur,nasi berbanjirkan kuah,dilarang sama sekali makan makanan bergoreng dan berminyak.(╥﹏╥)
.
So, mukabuku tu di-deactivatekan sebab bila tengah tidur a.k.a terlantar ada je la notification masuk di email biarpun fb tu dah logout. Ok tipu. Itu hanya alasan. Saja. Malas. Mukabuku sangat tidak cool bila news feed asyik penuh dengan carutan, masalah dunia orang, peperangan manusia², pasangan bercinta yang terlebih² bercinta dari wall ke wall, kalau yang ter-over yang terlalu private tu mesej je la, segan pula terbaca,dah terpampang di news feed. Memang confem terbca. kekeke. Segannya terbaca. (⊙.◎ ). Ok tipu! Semuanya sebab notification yang sangat bising. Tau boleh silent kan. Tapi menci tengok homescreen penuh noti dari fb+email lgi kan.asyik berlampu merah hape ini. Aigoo~~ Ta sihat lagi, ta larat menghadap fb yang ta ada apa² juga sebenarnya. Kekekeke. Nanti sy activatekan la balik ok? Saya x marah siapa² pun la k? Sumpah tade marah siapa pun.pe ta lagi block kamu. Kekeke. Masak kawan mahu di block. Aigoooo, pening deyh gue. Kekeke.

Baiklah, sudah tidak larat. Sambung melantar dan sleeping beauty. I'm sleeping in my brother's room. Budak² 4 orang tu(+ 2 of my caus) tidur atas katil bersempit² walaupun katil queen saiz,,budak² sekarang tinggi!!kesian dorang. Kekeke. ku tidur di lantai bawah berluas². selesa tidur di bilik dorang bila sakit neyh. Ada tV. Tidak terdedah dari cahaya matahari. 24 jam umpama malam. Dan paling penting tenang sebab color biru. Serius, biru itu umpama awan. Rasa tenang. Rasa mahu pergi cabut lampu bintang☆★ di bilik saya letak di bilik dorang bha. Keke.biar lagi tenang ada bintang². Kekeke. Lagipun sedih bha tiada kawan. Meleleh-leleh air mata neyh bila sakit teruk, tinggal sorang²,tidur sorang². I wish I have a sister. Same age with me. Or older than me. ╯.╰ .

Aish,,ter-panjang la pulak. Pssstt,,Pa cakap kan,,tadi kan,,dya cakap! Dya janji beli kan Hello Kitty dolly dollv(*.*)^
! yeppy! Itu yang terus baik bha demam tadi.tapi demand pula, mau neck's pillow ada muka kucing gemuk tu. Uek! Naaa, kalau tia jumpa di LD neyh, sakit la jiwa ini. Kui³.

Ok Should stop here. Kena ceramah la neyh kalau di tahu belum tidur. Good night dearies. ♥

Dear body, cepat sembuh. (╥﹏╥)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

norhatizahmohamed said...

get well soon kelly~ :)

Farzana Naim said...

laa~ deactivate rupanya. hee.. gt wl suun.. :))

complicated said...

take care kel... get well soon :)

complicated said...

take care kel... get well soon :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon