Sunday, February 13, 2011

TERBELAH DUA ♥

Salam manis ^-^
Saja meng-up-date-kan cik belog di kala diriku ini tersangatlah bosan. 
Tadi, housemate semua keluar shopping. weee~~~ saya? ta nak la keluar. malas. dan tade mood. sebabnya rancang na keluar tapi malangnya plan itu terpaksa di batalkan atas sebab-sebab tertentu. nevermind. esok-esok masih ada. So cuma minta tolong dekat junior beli kan sesuatu. huhuu. bila dah ada benda neyh terasa hidup ini lebih bermakna. huhu.

Minggu lalu headphone yang bagaikan nyawa ku itu patah terbelah dua. hahaha. tu la, suka sangat bawa tido headphone yang besar macam kuih pau tuh kan. akhirnya tamat jugak riwayatnya. sudah la itu satu-satunya headphone yang dibawa ke hostel. aigoooo~~sungguh sedih.lepas neyh boleh la tanam dya di mana-mana. memang sakit jiwa bila tiada headphone. sangat annoying bila dengar bunyi yang tidak boleh diterima oleh gegendang telinga ini. muahahaa.  Tapi rasanya di sebabkan headphone tu la pendengaran ini semakin lemah. ahahahah.
pekak sudah. =_=.kekeke ^-^

Dan hari neyh dah dapat pengganti. kecil molek. kali neyh bawa tidur pun takkan patah punya. jangan putus sudah. hahaha.Thanks to adik junior saya yang sangat baik hati carikan earphone neyh untuk saya. muahh muahh sayang syikin. lepas neyh syikin ta perlu gelak sembunyi-sembunyi bila akak tidur pakai headphone yang terbelah dua tu lagi tau. hahahaah.
design kesukaan saya, teringat pulak background blog saya yag lama. sama design degan earphone neyh. sementara neyh guna neyh dulu. kalau kaki ini rajin keluar, baru beli yang besar macam kuih pau. haahahaha.
tadi godek-godek folder cari gambar adik saya pakai headphone kuih pau tuh tapi ta jumpa, sebab gambar semua dalam external saya, lupa pula external kawan pinjam. so ambil pic dari fb saya.
tengok la cutie pumpkin saya saya jadi model kuih pau. kekeke
headphone kuih pau lagi besar dari kepala dya. kekeke.eyh! budak tembam yang comel ada sorang abang dah suka kat kamu, kakak jeles tahu. kekeke.
rindu kamu!

6 comments:

Cik Eliza said...

wahhhh!!

comel nya!!!


syg benda 2 patah, pink pulak tu, ades! ahaha

takziah ye, hehehe

♥KellY Eun♥ said...

@Cik Eliza kekekk...tahziah2..heheeh >_<

Nzyrahun said...

GILE COMEL ! 8D

♥KellY Eun♥ said...

mana satu yg comel kuih pau tuh ke? tau budak tembam tuh...kekekeke >_____<

Miss Nurun said...

wah......saya teruja gile tgk brg2 pink ni!!!!!!!!!!

♥KellY Eun♥ said...

yezzaaaa,,kite geng pink...weeee~~~^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon