Monday, December 06, 2010

BAK SINI AWARD!!!! ^O^

Assalamualaikum,,salam manis dan salam 1 Malaysia,,^-^
  ♪Kiss the rain - by Ft Island Song Seung Hyun

Hye si comel yang sedang membaca,,terima kasih sebab sudi singgah sini,,
tahu tidak?I feel like I'm dying,,can't stop sneezing,,cough louder again and agaaaaainnnn T.T (suara batuk lebih kuat dari suara tukul jiran sebelah yang tengah renovate rumah dya,,huh! maka berlakulah episode lawan bunyi sapa paling kuat,,hohohoho )
Nampaknya cuaca betul-betul mempengaruhi tubuh badan ku ini,,aigooo,,padahal hanya terperap dalam rumah bak sang pepatung di dalam kepompongnya.cehhh~~ayat mahu sastera jugak!huhu,,pelik bin ajaib,,
Tapi! Tapi! disebabkan hari neyh agak gumbira sampai nostrils kembang (macam seo hyun snsd bila tengah focus),,maka saya dengan tegahnya buka 'new post' and start to write something,,hehehe

Diucapkan tahniah kepada follower ke 300 saya iaitu~~~~
jeng jeng jeng,,,(tepuk tangan sambil lompat-lompat)
TAHNIAH DAN SEKALUNG BUDIUCAPAN TERIMA KASIH BUAT TUAN PUNYA BADAN BERTUAH IAITU 
erm,,,nak bagi hadiah apa eyh??haaa~~fikir punya fikir,dan dah lepas baca entri-entri adik rashiqah tadi baru tahu hadiah apa nak bagi kat dya,,weheee,,suka tak?suka tak dapat hadiah?hehe,,alalaa tomei tomei,,adik-adik mesti suka punya kan dapat hadiah,,huish,,kalau saya masih kecik dulu bila dengar hadiah terus semangat berkobar-kobar jadi budak baik,,takut hadiah ta jadi di bagi,,hihikk
So,,dear adik nur rashiqah,,akak dah baca entry-entry kamu,,kamu nak cantikkan blog kan?nak hias-hias blog kan?tapi malas eyh?tade idea eyh?aigooo,,,so akak dengan murah hati nak bagi kamu hadiah neyh,,u know what i mean kan? so cepat-cepat contact akak tau,,huhu^-^
special present for you,,renovate your blog + transparent header,,akak teda la pandai sangat dalam bab neyh,,tapi boleh la tolong kamu,,ok tak? hee,,boleh laa kan?kalau ta suka hadiah neyh kita boleh bincang hadiah lain,,(ewah,,ewah,,macam nak buat bussness pulak ngko cik Kelly oii,,hehe)

Dan disebabkan kamu-kamu buat saya terharu,,saya nak bagi hadiah untuk kamu-kamu,,
Sebenarnya ta ada idea mahu buat follower award sebab sebelum neyh dah pernah buat,,boleh tak saya bagi award yang sedia ada tuh untuk kawan-kawan baru saya?boleh kan?wahsehhhh,,kamu semua memang cool! orang korea kata,,kamu semua jjang! daebak!,,hehehe
So buat kawan-kawan baru saya,,(lebih senang gelarkan follower sebagai kawan,,lebih sedap bunyinya kan?mesra alam gitu,,ewah,ewah) saya hadiahkan kamu award follower yang saya dah buat masa saya dapat follwer yang ke 100th hari tuh,,ta apa kan?
neyh awardnya,,boleh preview di SINI untuk keterangan lanjut,,kekeke 

Dan ini award yang baru saya lahirkan hari ini,,special award untuk penghujung tahun 2010
dan award pembukaan sempena tahun baru dalam kalender islam,,Salam Maal Hijrah muslimin dan muslimat,,semoga tahun baru neyh lebih bermakna buat kita semua.
I present to youuuuu
LOYAL BLOGGER AWARD
p/s : Jangan lupa pass dan bagi award neyh untuk 3 kawan kamu yang lain ok?^-^
 Moga-moga award neyh bagi kamu semangat untuk terus berblogging ya (walaupun award neyh ta secantik award yang wujud di dunia blog ini,,ini je yang mampu dihasilkan dalam keadaan terbaring sambil bersin-bersin,,hehehekk)
Aza-aza fighting semuanya,,Jia you jia you!
Majulah blogspot untuk negara,,hahahaha
Award neyh juga saya hadiahkan untuk followers saya,,see???anda sangat bertuah sebab dapat dua award sekali gus,,hehe,,cool tidak??hihihikk
Enjoy your award dears,,you deserved it.Owh iya!lupa pula,,saya tahu kamu malu-malu nak ambil kan?aigooo,,comelnya dyer,,,jangan risau,,nanti saya akan shout di shoubox,,jerit box dan cbox kamu kayh!
Owh tidak lupa kepada silent readers,,kawan-kawan yang setia membaca blog ini,,walaupun kamu ta follow,,saya tetap hargai setiap kali kamu datang dan menghabiskan masa baca blog picisan ini,,
terima kasih sangat-sangat,,muahhhxxx,,sayang semuanya!!
(ku rasakan seperti membuat ucapan kemenangan kat Music Bank pula,,haha)
 ^___________________^  
Happy Teusday dan Salam Maal Hijrah kawan-kawan,,

10 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

kelly mmg suke wt award..ok, trus grab award ni ;)

♥KellY Eun♥ said...

neyh baru kali ke3,,,,enjoy ur award dear,,^-^

sizuka[Izzati] said...

whoahhh comelnye awards2 tuh.heeeee.salam maal hijrah kelly:)

tieha ismail said...

tenkiu dear...dat award so cumel!!!!...nnti i amik n wt spesel entry for kamo !

WZulhilmi said...

Thannks! :D

Mouwn said...

thanks for the award. terharu sangat <3

Fay said...

wahh award yang kamu buat comel la kelly! XD

princessFZ said...

waa award. thank you Kelly :)

yan said...

yan dh amek award. Thanks dear~

Nur Narissa said...

wahh award !! comel !! teng dear ..
i'm really appreciate ..

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon