Saturday, March 26, 2011

SUPER JUNIOR.SUPER SHOW 3 MALAYSIA DAN BAKI ZAINAL ♥

Salam manis,

I know it's was lil bit late. Heii,,ta sempat pun nak log in blogspot. Tapi, ingatan itu masih segar bugar lagi dalam ingatan tahu!>_<. seperti yang saya sibuk mention dari tahun lepas, akhirnya 19 March hari tuh tercapai jugak hasrat. kyaaaa~~~ta tahu nak cakap camna. sy sendiri asyik terfikir " Errrr,,betul eyh saya pergi konsert SuJu tadi?", " eyyyhhh ya meyh???asal macam tak pergi neyh? asal cepat sangat habis konsert 2 jam lebih tuh? asal macam ta jumpa dorang pun!". Wuaaaa,,serius! sebabnya, konsert tuh memnag superb! awesome! daebak! hebat tahap datuk moyang dewa dewi! rasa macam tengok video clip je tau. Wuaaaa,,dah la dorang comel banget!. macam mimpi pun ada.. huaahaha. rasa macam first time je jumpa dorang. padahal tahun lepas pun pergi juga. Tapi perasaan tuh macam ta pernah jumpa langsung tau! wuaaaa, jatuh cinta lagiiii!!!!kekekeke. arrrr,,ko apa tau? ko ta rasa, boleh la perli-perli,,hohohoho.

Rasa excited sebab semua E.L.F datang dengan baju biru. Fyi, E.L.F stand for Ever lasting Friend which is Super Junior fans. Dan terharu sangat-sangat sebab sekali lagi berpeluang tengok satu stadium di limpahi sapphire blue ^-^.

 Tahun neyh saya pakai jersey Super Junior family. Tapi kat sana baru dapat pakai sebab baru nak ambil kat stadium. Dan walaupun hujan, tetap juga ta mematahkan semangat. Meet ELF from Thailand, Indonesia and etc. Dan paling semangat cari goodies free. cari banner free segala..dan memborong barang-barang SuJu.keke. Bergambar itu satu kewajipan.

Btw, walaupun tiket agak mahal, sebab organiser konsert dari Singapore tapi serius berbaloi. rasanya rugi lagi sebab ta beli yang depannye. huh! kalau duduk depan sekali, dapan tersentuh dorang!. aigoooo~~~ta tahu la sampai bila nak bermimpi-mimpi. kekeke. Dan, berbeza dari tahun lepas, tahun neyh opening sangat cool dan tidak menyakitkan jiwa macam tahun lepas. Tahun lepas lama gilaaa baru dorang muncul. Tahun neyh, kejap je dah muncul lepas dj one fm dan fly fm muncul menari lagu sorry-sorry. hahaha.Lepas dya sebut Su~~~~per Junior~~~ saat itu, jangan cakap la, memang urat leher neyh rasanya memang dah nak putus. biasalah tuh kan.
Btw, kalau upload semua gambar, saya ada 553 keping gambar yang dapat di snap masa konsert. campur lagi gambar-gambar dari 6 kamera kawa saya yang lain, ntah berapa banyak semuanya. sampai esok pun ta habis upload masuk blog neyh tau.

So, hanya nak tunjukkan sweet moment,part paling cool dan awesome dan yang memang ta dapat lupa laaaa masa konsert. weee~~~

wahseh mereka orang keluar macam prince pula. serba putih gitu. putih itu suci. hohohoho.
Part opening memang terlalu hebat sebab dorang nyanyi semua lagu famous.sapa ta tau Mana ta semua orang terasa kehangatannya. Penat tau menjerit. hahaha. Part opening neyh jugak memang banyak adegan terbang-terbang la. aisehman, macam tengok film action pun ada tau. ^_^v
Yang main drum tuh Hee Chul, dan special guest yag terbang jauh dari korea juga, weee, Jung Mo T-Rax. ingatkan Jong Hoon .ngeee~~
 OMO! hot gilaaaa. nampak tak?nampak tak Sung Min saya jadi hero! terbang tuh! ahahaha, superman terbang pun tade percikan api! hahaa.
Oho, I was so lucky sebab duduk di upper tier, dapat nampak backstage dan dapat nampak peparation dorang awal-awal lagi. kekeke. part paling sweet untuk lagu paling sweet, No Other ^^,
sekali lagi Sung Min saya terbang-terbang di udara. Wuaa, kalau dapat tangkap kaki, dah bawa balik rumah. hahahaa. seb baik terbang tinggi sikit. kekeke.
Comelnya Sung Min saya! kyaaa~~~opaaaa~~opaaa~~kenapakah!!!1hehehe. Sorry, sorry buat kamu yang tengah membaca saya tengah fan girling. kekeke. minta maaf atas semua ketidakselesaan anda membaca entry ini. hohoho. sila tekan butang X berwarna merah on the top of your browser. hehe.
And their sweet moments make us smile =)
End of Super Show 3. 
sejak beberapa hari dah mula simpan duit nak gi tahun depan lagi dengan harapan akan duduk di barisan hadapan. wink2. hohoho. Can't wait for Super Show 4! Awesome night! awesome Super Junior! Awesome ELF!. Malaysia super show is the best! tade accident berlaku dan oppa2 Suju selamat di Malaysia. hehehe.
Opsss!!!belum siap lagi!. Lihatlah tajuk entry saya!. Nampak tidak ada nama Encik Baki Zainal di situ!.weee~~. Buat yang ta kenal Baki Zainal, dya tuh pengacara kat 8tv night live. Dya datang masa concert Suju. Habis concert je, dya terus masuk studio 8tv night live dan excited gila cerita pasal concert Suju. cayalah Baki Zainal. Fan Si Won kowt. haha.Dya siap twitte live video lagi masa konsert. siap nyanyi lagi. welcome to ELF abg Baki Zainal.!
And malam tuh jugak, kamiorang meroyan sebab abg Naki Zainal baca msj kami kat 8tv Night live!. siap gelakkan lagi uh. hahaha. U'r rock! saya suka awak la abg baki!hahahaha. cool~~
pstttt~~~dya sebut nama saya dulu! to Kelly~~~~hahahaa. Thanks to kak Iqa yang hantar msj cute tu.
Malam neyh nak mimpi SuJu lagi,,Sung Min oppaaaaa~~~~~uuuuuu

16 comments:

mia said...

kak kellyyyyyyy. tak ajak org pun. bestnyer p))

Atheera said...

gambar u cantik. jeles gila.
next ss4 kta g lagi eh. hehe.

KN28 said...

kak kelly dah mcm org korea dah. hehe
comel jew =)

WZulhilmi said...

Wow!! mcm best giler konsert ni tgk semua props canggih bagai! =) Tapi bagus diorg sbb byk interact dgn fans.. =)

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh sonoknya dpt pegi suju super show~!!!jeles jeles~!

Nzyrahun said...

wowww dekat betul hehehehe

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah best nyer dapat g sane...
mst diorang comey2 kan.

♥KellY Eun♥ said...

@mia sorry syg~~~tahun depan ada lagi,,kita g sama2 tau, kalau ta ikut akak cari mia sampai rumah. haahah =)

♥KellY Eun♥ said...

@Atheera biasa je, lagi jeles dgn orang yang guna dslr, ingatkan nak bawa tapi bila baca notis rids, no dslr allowed. so bawa digital camera je, padahal malam tuh ramai gile bawa dslr,,grrr~~~geram~~~yeah!next year jumpa!

♥KellY Eun♥ said...

@KN28 hahaha, thanks dear!wah kembang kempis hidung neyh kamu puji,,hahah >_<

♥KellY Eun♥ said...

@WZulhilmi encik wzul!bukan 'macam' laaa,,neyh memanggggggg besttt gilerrrrr..hahaha. yupe, mmg cnggih laa. keke. rasa2 ada tak artis m'sia buat konsert cmne?HEE~~

♥KellY Eun♥ said...

@Nzyrahun wooooowwww,,tu masih jauh lagi. nak dekat lagi..neyh tengah simpan duit..haha

♥KellY Eun♥ said...

@pwincess Lov3y dOv3y sangat comellllllll~~~~~~~ta terkata >_<hehehe

♥KellY Eun♥ said...

@sizuka[Izzati] hehehehe,,jgn jeles tauuuuu~~~hehehe

TyTeukie said...

wahh! jeles nih :)))
next year gi same2 saye yeah!
tanx follow saye, saye follow kamu balek!

we ELF!

♥KellY Eun♥ said...

weee~~u'r wc dear. yeah jom g sama2 ss4!ta sabar~~~>_<

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon