Saturday, March 26, 2011

CUPCAKES LOVE ♥

Salam manis dunia ^-^
Wahseh sesungguhnya teramat-amatlah merindui cik belog ini. And thanks for visiting dearest readers! sayang kamu laaa banyak-banyak.huhu. Sesungguhnya hari ini rasa macam heaven sebab hari neyh saya peruntukan untuk berehat. Almaklumlah, minggu neyh la minggu yang paling macam "grrrrr~~~~". Penuh dengan kuiz, test dan assignment setiap hari. so, pagi dan petang neyh adalah masa untuk menenangkan minda, hati, jiwa dan raga. kekekke.  Happy weekends people!. Have a sweet-sweet day just like these sweet cup cakes. uuuu. yummy!

6 comments:

princessFZ said...

Kelly,lama x singgah sini. sihat tak? fawa dah tukar link tau. farahzaba.blogspot.com :)

fieycar_cornfuze said...

waaa.. siap ada nama dia.. nak tutaakkk

Liya Idzhar said...

sYs kelly....blogger sabah mmg sukew bwat cuppycake ehh??~saluw gak nmpak bloggers sabah bake nieyh ^^

♥KellY Eun♥ said...

@princessFZ thnks 4 inform me,,wuaaaa rindu fawa,,patut pun x dpt buka blog fawa rupnya dah tukar link..=)

♥KellY Eun♥ said...

@fieycar_cornfuze heheheehe,,itu satu kewajipan. hahaha.pilih2 nak yang mana~~~hehe

♥KellY Eun♥ said...

@Liya Idzhar hehehe,ta tau la syg, akak tahu beli je. x buat pun. kat hostel tade oven dan dapur. hehehe.

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon