Saturday, March 12, 2011

Owh Encik Merong Mahawangsa ♥

Salam manis dunia! apa khabar anda-anda si comels
buat pembaca setia yang disayangi yang rajin dtg ke sini, sorry for the lack update! mesti rindu-rinduan kan.haha.
psssttt~~~I had watch Merong Mahawangsa semalam. best tahap dewa dewi!, nengok nengok saya yang hanya layan cite korea neyh admit tau cite tuh mmg best. hohoho. Wahseh! encik Yusry Abdul Halim, anda memang jjang! 9.5 bintang untuk filem anda. ^-^.
We planned to go out on Friday, dengan alasan hujung minggu banyak school kids di KL. hahaha. yolah, kami kan sudah tua. kekeke. lagipun banyak assignment perlu diselesaikan di hujung minggu.
assignment owh assingment, menghantui diri sepanjang minggu. bagaikan hujung minggu sudah tidak wujud lagi. huh, aza aza fighting!.
=_=
Mencari cinema yang paling dekat. GSC One Utama. Dan malang seribu kali malang, bagaikan lautan manusia ada di sana. wuaaaa,,apakah ini!,hehehe. dapat tiket 12.10 am.
 dan lebih menyedihkan dapat row yang paling depan yakni paling bawah sekali. hahaha. first time duduk di seat depan. full house! mendongak kowt tengok cerita, sakit mata dan sesungguhnya subtittle tersangatlah besar~~~>_<. Btw, mesti filem tuh box office tahap gaban kan.
 Owh iya,sambil-sambil tunggu pukul 12 menjelma, perut itu haruslah di manja-manjakan dengan nikmat makanan kan. dan snap gambar banyak-banyak untuk mencepatkan masa. kekeke.
cik Myra


 sebelum pulang, we went to McD, mengalas perut untuk simpanan sampai ke petang, sebabnya pagi sehingga petang sabtu akan digunakan sebaiknya untuk tidur dan claim tidur untuk sepanjang minggu lepas yang sibuk. ta da masa untuk makan tenghari segala,,huhuhu. pstt~~family breakfast box nye bungkusan baru sangat cool babeh!.I'm Loving it~~^^,
Jangan lupa tengok Merong Mahawangsa yang sangat cool itu. owh i love u la encik Merong!. ahahaha.
sokonglah filem epik negara kita. kekeke.
Take Care everyone.
Psttt~~~next week will be the best day ever for 2011. Super Show 3 2011 is coming soon. I'm gonna meet u gain Super Junior oppas! weeeee.

Oppsssss nanti dulu! belum tamat lagi!
Pics of the day. owh saya sangat suka. akhirnya impian tercapai!
naaaaa, kau ada? aku kecil aku boleh masuk.
{p/s to sis Dla: sis, akhirnya saya berjaya! sis bila lagi~~~hehehe, best tau!bestttt!best!!}

8 comments:

Farhanah Mokthar said...

yeahh.
kita pun dah tengok cerita ni.
memang superb kannnn.

♥KellY Eun♥ said...

yezaaaa~~~~high 5 dear! ^_^

Farzana Naim said...

haha. i like this

"naaaaa, kau ada? aku kecil aku boleh masuk." :D suka3.

x0x0 said...

besh ea cter tue??

♥KellY Eun♥ said...

@Farzana Naim hahahha. ana,,len kali kita 2 masuk sekali,,suruh c miji,husain ngn pullah tolak. hahaha

♥KellY Eun♥ said...

@x0x0 best tau sis,,nnt g tngk tau. >_<

Farzana Naim said...

haha. okay2.. hahahahhaa

Nadia Ghazali said...

wahh ... entry blog kelly best larhh ^_^ . Especially entry pasal SS3 tu .. btw , saya pun pergi consert tu .. Awesome wehhh !!!! :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon