Saturday, September 04, 2010

UPDATED ♥

salam manis,,salam bahagia,,salam sejahtera comel-comel,,awww~~takutnya kalau ada labah-labah bersarang di belog saya,,ngeee~~kamu semua sihat kan?sihat kan?huuu~~

saya pula ta sihat,,kesian,,sakit tahu,,thanks to kak zun sayang a.k.a misshoho yang bawa saya ke hospital,,terus ke HKL lagi tuh,,bukan pergi hospital selayang,,hehe,,thanks jugak kepada Molly saya yang sangat berbaik hati ambil berat dan sudi jadi tempat luahan perasaan yang sakit,,nghehe,,dan ta lupa kepada akak-akak dan kengkawan sebilik yang jaga saya bagai menatang air mataminyak yang penuh,,awww~~terharu yang tersangat-sangat,,meleleh-leleh air mata,,sayang kamu semua sangat-sangat,,betul neyh,,ta tipu,,suwer^-^

Btw,,,tersangatlah busy tahap dewa-dewi,,aish,,kalau dah mahu cuti biasalah,,assingment berguni-guni kan,,ngaaa~~semua orang pun bersungguh-sungguh bersengkang mata siapkan assignment,,aigooo,,padahal,,kalau sudah mahu cuti,,malas betul mahu buat kerja,,na pergi kelas pun macam na minta diheret kan,,malas ooo,btw,,,tadi petang sudah hantar assignment BIO 200,,sir suruh buat past sem dari april 2006 hingga april 2010,,haaa,,amek kau sembilan past sem kena siapkan,,ta alang kepalang assignment sir bagi,,huhh~~rasa mahu patah jari jemari buat soalan-soalan,,,sudah la setiap jawapan macam essei BEL,,ngeee~~tapi bila sudah siap tadi,,rasa ringan kepala,,,terus rasa sihat seluruh badan,,,huhhhh~~~legaaaaaa,,boleh bercuti dengan nikmatnyaaa,,weee~~~
 tapi tahu tidak,,berapa hari siapkan assingment sempat lagi saya buka loker almari dan keluarkan cerita-cerita lama yang ada dalam almari saya,,huhu,,busy la sangat,,sempat plak layan cerita kan Kelly,,ngee~~
ntah dah berapa kali khatam tengok cerita-cerita neyh,,aigooo~~~
pergi kelas pun dengan mata-mata kuyu,,,ececee
 Btw,,sekarang saya di paramount garden,,teka di mana?,,ahhaa,,dekat petaling jaya la,,miahaha,,maknanyaaa~~saya sudah cutiiii~~~~~yeayyyhhhh~~~sudah cuti,,sudah cuti,,,lame~~~orang lain sudah lama cuti Kelly uii,,ko jak yang lambat,,hehe,,btw,,happy,,owh yeah~owh yeah,,sangat happy sebab sudah cuti,,sudah check out dari hostel,,huhuuww

Tapi,,,rindu laaa pula,,rindu ngan soma orang,,ya di rumah nanti mesti saya sunyi,,,rindu dengan Molly saya jugak,,aiyaaa~~jumpa nanti ya kawan-kawan,,mish mish kamo semua,,btw,,sempat jugak menikmati hari-hari terakhir kat kolej,,sempat bersahur dengan jejakha beruntung dan kengkawan di subuh-subuh,,sempat berbuka sama buat kali terakhir di Ramadhan tahun neyh,,

btw,,snap pic di hostel,,,rindu hostel jugak nanti,,sebab hostel pun serba pink,weee~~tapi saya lagi rindu bilik pink saya di rumah,,,hahaha,,,
 btw,,na tido,,sudah berapa hari ta tido dengan baik,,nanti cerita panjang-panjang lagi,,
Happy fasting,,take care semua,,rindu kamu semua,,windu nak jalan-jalan d blog kamu2 jugak...weee~~
Zzzzzzz~~~~

4 comments:

naz said...

awww comel2 pic awak yaw:)

Alia Laila said...

betul betl . semua gambar2 sis comel
<3

Fay Nana (Cik Fana) said...

owh kelly, SELAMAT HARI RAYA!!!

dLa said...

kelly,
rindu nyee!

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon