Tuesday, September 21, 2010

BERJAYAAAA!!!! ♥

salam,,
yuhuuu,,,saya selamat sampai dengan jayanya dengan bantuan diri sendiri semalam,,huhh~~such a long journey,,btw,,happy dan sungguh berbangga dengan diri sendiri,,muahaha,,,ngko memang hebat Kelly!,,haha,,hadapi dengan senyuman?owh tidak!itu bukan kata-kata semangat untukku!,,hadapi dengan tenang baru betul,,,miahahaha,,,dengan tenang membaca semua signboard,,ternyata ko ta failed macam si~~~,,ngahaha,,Kak Zun!,,ko tau siapa kan??,,hehe,,ta failed!ta failed!,,mihihi,,
btw,,best jugak naik ERL tuh ar,,best sebab semalam duduk sebelah Anding,,mihihihi,,,Anding la,,budak AF,,dya baru balik dari Sarawak tuh,,so naik ERL dari KLIA ke KL central juga,,hehe,,^0^,,tapi saya tade snap pic dya tau,,saya bukan mamarazzi,,
Tapi semalam dya pakai T-shirt purple,,dya ta pakai baju seragam hotel neyh,,ahhaha
  Btw,,semalam tahu tidak,,awan-awan semalam memang cantik gila,,and thanks to my beloved daddy sebab akan beli seat yang dekat tingkap sebab dya tahu saya suka tengok awan kan,,weee~~ta berkelip-kelip mata tengok awan semalam,,lawa gila,,Subhanallah,,teruja tengok,,ta sia-sia cuci mata tengok ciptaan Tuhan kan?,,
rasa nak terjun dan berenang-renang atas awan,,dan rasa nak makan semuanya,,sebab macam cotton candy ,,,weee~~sukaaaaaa
berkepul-kepul^-^
awan jenis neyh menakutkan,,sebab bila masuk awan neyh,,mesti pilot dengan bangganya kan cakap serta merta "sila duduk ke tempat duduk anda, keadaan cuaca tidak berapa baik,awan tebal",,huhhh

awww~~favourite scenery saya,,,sunggub biru,,lihatlah betapa cantik bumi kiita neyh~~~
comel kan?macam awan terbang Go-Ku kan?,,hehe^-^

nota kaki wangi: nampaknya ada manusia sengaja menggunakan kata-kata yang berbaur-baur sindiran dan sengaja menyakitkan hati saya,,awww~~hate me if you can dear!~~^-^big laugh for uuuu,,muahahahahaha
dan buat manusia-manusia yang berusaha sedaya upaya menyakitkan hati,,sengaja nak buat saya marah atau sewaktu dengannya,,mari saya hadiahkan senyuman sebelum saya tidur iya,,,hahaha,,what teh flower~~~susah-susah jak nak buat saya sakit jiwa,,terima kasih iyaaa~~

4 comments:

mia said...

wakaka,,,spe skit an hati awk cik kelly??

sizuka[Izzati] said...

syoknye kelly slalu dpt naik flight.hehe~

Fay Nana (Cik Fana) said...

selamat kembali! yeay! \^0^/

dLa said...

best nye naik aeroplane. hihhi

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon