Friday, September 17, 2010

12 SEPTEMBER 2010♥

祝你生日快乐~~~~~~
 Happy Birhday to Me,,,Happy sweet 19 to Kelly,,,
eyh,,sepatutnya Happy Belated Birhday,,hehe,,
lol,,pelik sangat wish untuk diri sendiri,,,^0^,,dan pelik sebab birhday saya sudah berapa hari berlalu,,ta da masa update blog,,dan menghadapi masalah dengan line broadband maxis saya d sini,,huh~~~
sudah 19 tahun laaaa,,cepatnya masa berlalu,,dan tahun 2010 neyh tahun terakhir umur belasan tahun,,next year sudah 20,,oh my gucci!,,2o tahunnnn????wuaaaa~~seramnya,,boleh kahwin sudah tu,,,ngahaha,,

Semoga panjang umur,,sihat selalu,,di jauhkan penyakit,,,tanak selalu sakit-sakit lagi,,,berjaya dalam hidup,,kuat semangat,,dijauhkan dari orang-orang yang dengki,,dijauhkan dari orang-orang yang boleh merosakkan minda dan jiwa,,,di hindari dari masalah-masalah,,dipermudahkan dalam apa jua yang saya lakukan,,dikelilingi dengan orang-orang yang baik. Dan semoga hari-hari saya bertambah ceria,,dipenuhi dengan kegembiraan dan kasih sayang,,dan juga sentiasa dilindungi,,
  
Bila b'day mesti fikir macam-macam jenis hadiah kan,,huhu,,begitu juga dengan saya,,,weee~~~
saya na hadiah yang paling hebat!,,saya mahu semua orang di sekeliling saya bahagia selalu,,saya mahu semua orang di sekeliling saya hidup dengan baik dan ceria selalu,,saya nak orang-orang yang saya sayang sentiasa tersenyum riang,,,dan saya na orang-orang yang saya sayang ta hilang dari saya^-^boleh tak saya minta hadiah begitu,,,,please,,huhu

owh iya,,,bersedia untuk entry yang panjang berjela-jela??(haaa~~inilah entry untuk seminggu ta update cik belog pink ini,,,haha)
wink-wink. >_<

Btw,,,b'day tahun neyh sangat bermakna dan sangat membahagiakan,,huhuhukk,,berbanding tahun lalu,,tahun lalu saya sambut di perantauan,,tahun lalu saya bersedih-sedih,,tahun lalu saya bergelumung dengan air mata,,tahun lalu,,pukul 12 am saya nangis sorang-sorang dalam bilik sambil baca wish dari semua orang,,tahun lalu saya dapat wish dari bapa saya via text messages jak,,tahun lalu saya bergaduh dengan x-bf saya,,tahun lalu saya sambut b'day masa bulan ramadhan,,penuh dengan kesyahduan,,tahun lalu saya ta dapat sambut dengan kawan-kawan saya sebab masa tuh cuti beberapa hari,,,tahun lalu memang sangat menyedihkan,,,

Tapi tahun neyh,,,,saya ada di rumah,,tahun neyh saya menangis kegembiraan,,tahun neyh saya sambut b'day dengan semua orang,,tahun neyh saya baca wish dari semua orang sambil tertawa riang,,tahun neyh bapa saya dan family wish saya secara live,,haha,,tahun neyh saya ta da bergaduh dengan sapa-sapa di 12 september,,tahun neyh saya sambut di bulan syawal yang penuh keriangan,,dan tahun neyh saya sambut dengan kawan-kawan saya,,weeee~~dan paling best saya dapat wish b'day dr 200++ kawan,,wahsehhh~~penuh inbox saya,,penuh wall fb saya,,wehehe,,makasih semuanyaa~~~


sambutan b'day saya??huhu,,walaupun ta sehebat anda-anda di luar sana,,tapi,,b'day saya yang penuh kesederhanaan sangat bermakna sebab ada kawan-kawan dan family saya,,itu dah cukup,,lagipun saya dah tua,,buat apa nak sambut lebih2 pula kan,,wahaha,,~~~

4 hari sebelum b'day saya,,kengkawan ajak pergi berbuka puasa,,rupanya dowang sambut b'day saya juga,, dowang sengaja sambut awal 4 hari,,,aigooo,,sungguh terharu,,thanks kawan-kawan,,lepas sambut b'day dan makan-makan segala,,kamiorang lepak dulu,,dan sangat teruja sebab dapat tengok bunga api malam tuh,,haha,,macam tahu-tahu jak kan sambut b'day saya,,hehe,,
mango cheese cake for me~~~weee~~

ok,,,itu cerita sebelum b'day saya tau,,b'day yang real mestilah sambut pada 12 september kan,,tarikh keramat saya,,sangat suka dengan nombor 1209,,dan b'day saya jatuh di hari raya ke-3 tau,,setiap tahun kami buat open house di raya ketiga jugak,,so,,happy sangat sebab ramai orang akan datang,,muahaha,,
walaupun penat,,tapi penat saya tuh berbaloi jugak,,dan,,masa sambut b'day kat umah,,terjadilah adegan drama korea,,,ngeee~~ney la si kelly neyh,,sudah besar pun kuat nangis lagi tuh,,eeee,,ta maluuu~~~


saya nangis sebab budak-budak kecik tuh yang tiup lilin saya,,,siap jilat pisau kek saya lagi,,saya belum pun buat wish,,,hancur kek saya!!!!sapa ta nangis weyh~~sudah lah saya neyh sensitif tahap dewam,,aiyaaa~~malunya nangis depan kengkawan soma,,uhukk~~btw,,saya takkan lupa masa-masa tuh,~~kelakarrrrr~~n btw,,thank jugak semuanya sebab penuhkan rumah saya masa open house,,makasih iyaaaa,,weee~~~dan makasih tuk abang sepupu saya yang carikan kek di saat-saat akhir,,,kek saya kecil sebab saya nak color pink jugak,,hehe,,~~kesian dowang bersusah-susah cari,,hehe
sebelah malam,,bila kengkawan soma dah pulang,,time untuk bersuka ria dengan family pula,,weee~~meriahnya b'day saya,,,kamiorang main bunga api,,main mercun,,segala jenis mercun dowang main,,,saya cuma main bunga api jak,,hehe,,layan pics yukkk~~~

 
  btw,,,12 september 2010 hari terbaik saya,,,thanks for all the lovely wishes and thanks for celebrating
God Bless all,,^-^
owh ya,,,b'day juga saya lebih bermakna sebab dapat 1st buffered earning from nuffnang,,thanks nuffnang,,muahhhhhxxx,,^-^

9 comments:

Alia Laila said...

happy birthday sis kelly !
meriahnya sambutan :D

Afiefah Safieni said...

happy besday..
besday girl yg sangat bes..
happy ja..suka gila baca entry nih.
kek ada lagi x?!
=)

mia said...

happy b'day kelly,,,:00

dLa said...

happy belated besday kelly :D

Syafiq_Korea said...

Akk .. Happy Belated Bfday .. Sorry late wish .. Hope u create a new hstory yea .. Don`t forget ur brother Adk Syafiq_Korea yea .. Hehe .. Miss u kak .. ^_^

A wish , a wish upon the stars
By the candlelight the gift of love
Another year has come and gone
Older now but wiser year

sizuka[Izzati] said...

happy birthday kelly.wah new hair:D

KN28 said...

selamathariTUA yang ke 19tahun6hari! =)

hamzah ian said...

bestnya korang.. kek tu pun best..

nice2..

AiN Z said...

wow bestnye!! happy besarday Kelly :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon