Saturday, February 18, 2012

SATURDAY SUNSHINE ♥

Salam Manis,

Tengah hari tadi keluar ke TS untuk bagi album bagi yang prefer meet-up..Janji pukul 12pm, tapi sy lambat sebab traffic jammed dan sebab menunggu bas dan monerel yang boleh buat rambut beruban menuggu. kekeke. Sorry Mich, sebab kamu tunggu lama. Mianhae. After meet Mich, we wait for another unnie, she said she was just arrived. 
She is Unnie Wai yee. Act, I never meet her before. Bila dia call
She : Kelly I'm in front Express Soup. Where are you?
Me: I'm also in front of Express Soup.
She: I can't see you.
Me: I think I saw you ! I saw you. (she was just in front of me. And we were still on the phone) kekeke. 
Unnie Wai Yee tanya kalau-kalau sy ada charge lain-lain. sebab bagi yang prefer meet up. Grown Up is only RM45. Murah kan? Rugi siapa yang beli di tempat lain. Kecuali yang ada poster la, yang neyh tidak dapat free poster. keke. Then, me and Mich went to Food Court for our lunch. Lepas, tu unnie Wai Yee call, ingatkan sy bagi salah album. But, she came with ice cream for me. Gelatomio Traditional Italian Ice Cream. >_
sudah habis makan baru sibuk mahu snap gmbr >_<
Dear unnie, Wai Yee, Thank You so much. Kamsahaeyo!
About 2pm, Mich have to go, since she got many thing to do. Assignment etc. Kyaaaa. Asssignment ku juga belum siap lagi. >_<. *faint*. So, untuk memhabiskan masa menunngu, pergi kedai aunt My Star. Omg, aunt My Star tu kan sudah besarkan kedai dia. So, 2 kedai tu dya punya. owh itu semua orang sudah tahu. Tapi, kali neyh, lebih jjang! Aunty tu buat dalam setiap tingkat rak, lain-lain idol with their official merchandise. Eg: Rak pertama, SNSD, OMG, all pink! semua official goodies SNSD , SM town tu semua. Beast, TVXQ< JYJ, Suju, CN Blue~~Unfortunately, FT ta ada. cuma ada official merchandise yang lama-lama.
Tapi!!
Saya jumpa sesuatu! FT's Hoodie. Lupa harga hoodie tu berapa, I think RM129? IDK, kamu pergi check sendiri la. kekeke.
Then about 4pm, meet Nadia at the entrance. yeaw, cuma tiga orang yang buat meet-up, kekeke. yang lain sudah ambil di hostel sy dan yang lain pos ke rumah. kekee. Tinggal 7 album di tangan saya. Siapakah tuan empunya? hehe.
Sebelum balik, singgah Etude House dan The Face Shop. Masuk-masuk dari jauh sudah nampak muka Shinee bling bling di Etude. >_<. Panjak-panjak . kekeke. want to buy the bee lip balm. tapi rose sudah habis. nevermind, I'll just order directly from Korea. kekee. >_
 Owh clear file pink dan diary itu sungguh sangat comel. mahu saja ku dapatkan untuk misshoho.. kekeke. Misshooho will get it from somebody later. ok misshoho? kekee. 
taken form unnie Gina's blog. she's a Etude house addiction and holika holika >_<
 Cuma beli 1 mask di Etude lepas tu terus lari ke The Face Shop cari mask lain di sana. Sana ada Hyun Joong! puhaaha. 
Kenangan menyedihkan di The Face Shop semalam>>terbagi duit RM2 edisi dulu-dulu, yang sudah lama ku simpan. duit tu masih baru . Omonaaaa sampai rumah baru sedar terbayar guna duit itu. dang~ >_< tu la sambil bayar sambil tengok Hyun Joong lagi.

Owh gambar Eiffel tower tu necklace baru saya.kekeke. lepas kecurian hari tu. satu kotak jewelery ku di curi nya. gahh. habis semua necklace, bangle,ribbon pun di ambil juga. bagai. so, sejak itu, misi mengumpul harta karun berperingkat-peringkat bermula. >_< 

p/s: Kenapalah Baviphat tak buka official shop di Malaysia neyh. kenapa cuma boleh jumpa di Watson. kalau ada official shop. semua Primadonna beralih guna produk Baviphat. opps! memang setiap minggu mahu pergi sana  kekeke.

2 comments:

HK_9304 said...

how much that hoodie cost?

♥KellY Eun♥ said...

aroud RM120 maybe :) I really forgot the price. mianhae. u an go to mystar at Time Square Kl.

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon