Tuesday, August 30, 2011

SALAM LEBARAN, SELAMAT ULANG TAHUN, SALAM KEMERDEKAAN♥


Salam manis,

30.08.2011 raya pertama untuk tahun ini. Yeah~~~
Selamat Hari Raya Aidilfitri di ucapkan buat yang sudi datang ke sini. Salam lebaran, sepuluh jari ini di susun untuk memohon maaf. Maaf andai kata-kata di blog ini menyakitkan hati sesiapa, maaf andai kata-kata yang dizahirkan di blog ini penyebab hati kurang senang, membuat jiwa tidak keruan, mendatangkan rasa marah, menyebabkan pergaduhan atau apa saja sekali pun. Maaf, luahan di blog ini hanya luahan hati seorang manusia yang juga seorang insan biasa. Yang baik itu datangnya dari Allah s.w.t dan yang buruk itu adalah kelemahakan diri ini sendiri. Maaf zahir dan batin. ^^,. Terima kasih sebab sudi juga singgah di blog picisan ini. 

Dan raya tahun neyh memang sangat bermakna bagi saya. Sangat-sangat istimewa. Antaranya, birthday Pa saya, birthday saya juga beberapa hari akan datang dan sesuatu yang saya tunggu2 selama 4 tahun akhirnya tercapai!. Tapi tu, nanti cite. Excited neyh. Nanti datang sini lagi kalau nak tahu benda special tuh tau. Muahahaha. biar updated cikit.

Btw, di pagi2 subuh neyh, baru sibuk bungkus hadiah untuk bapa saya. Rancang nak bagi pagi nanti masa sesi bersalam-salaman. Hehehe.
Bought a samping and pa's favorite choc. my daddy  is a chocoholic >_<. 
Siap bungkus guna color kegemarannya >_<

Buat bapa tersayang, selamat ulang tahun. Selamat hari raya aidilfitri dan  salam kemerdekaaan. Weeee~~~tiada lagi ucapan karangan atau pidato. Sepanjang mana ucapan by pun, tetap juga tidak bagi atau balas semua yang pa sudah buat untuk kami. Cuma, terima kasih sebab hadir di dunia ini, terimakasih sebab jadi bapa terbaik kami, terima kasih atas segala-galanya. Selamat ulang tahun ke 47 pa. wahseh ta sangka sudah 47. Ta percaya pa sudah 47. Nampak masih muda bha. Awet muda kan. Hehehe. Pa, jangan sakit-sakit, semoga pa sihat sentiasa, dijauhkan dari penyakit dan dipanjangkan umur. Itu yang paling penting.
 

HAPPY BIRTHDAY PA. 
HAPPY EID TO ALL MY DEAR FRIENDS & FAMILY.
ENJOY YOUR RAYA AND HAVE A BLAST!

 nota kaki busuk : ta sabar pagi nanti. sekarang pukul 5.29 am. kejap lagi matahari keluar[waktu sabah ya kawan2] . boleh la pakai baju raya. tapi~~~~mata bengkak macam cik panda. owh tidak~~~gudnite m a very good morning too~~~>_<

4 comments:

sizuka[Izzati] said...

Salam Aidilfitri kelly :D

Amirah Suhana said...

happy birthday to him!

and selamat hari raya dear :)

♥KellY Eun♥ said...

sis sizuka: happy eid sis.enjoy ur raya;)

♥KellY Eun♥ said...

@amirah: yeah. hb to my pa, tq dear~~~selamat hari raya for u n family~~~<3

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon